Kanda gebelik testi sonucum 16,3.. hamile miyim acaba??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eday
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
6
0
36
Adana
Adetimden 1 gün geçtikten sonra yaptırdım. 16,3 cikti. Doktor 4 gün sonra tekrar yapalım dedi.. Cok merak ediyorum.. Acaba içinizde bu sekilde olup daha sonra degeri yükselen var mı?? Veya tecrübeleriniz doğrultusunda yorum yapabilir mısınız.. Cok istiyorum sonuc olumlu olsunn.. Şimdiden teşekkürler

şuan hamilesin gibi duruyo 5in üstü hamile demek bir tanıdıgımda böyle olmuştu ama 2 gün sonra 2 ye katlaması lazım eger katlarsa gebelik devam ediyoo ama katlamazsaa bebegin tutunamamış demek

Son düzenleme:
canım bende aynı durumu yaşadım adetimden 3gün geçmişti 30 çıktı sonra 2 günde bir yaptırdık ve katladı şuan 6+3 haftalık gebeyim umarım sağlıklı olur seninkide yumurtlamanın son dönemlerinde kalınan hamileliklerde biraz düşük çıkıyormuş öle dedi dr. bana önemli olan katlaması umarım gönlünce olur

Teşekkür ederim canım, 4 gün sonra degerim 200 cikti:))) 2 gün sonra tekrar kontrol.. Bu sefer keseyi göreceğiz inşallah

çok mutlu oldum hayırlı olsun tebrik ederim inşallah kucağımıza sağlıklı aldığımız günleride görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…