Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanda gebelik testi negatif çıkıp ,sonra pozitife dönen var mı
Merhaba , ben bata 10 gun ve 8 gun kala erken gebelık testı yaptım negatıf cıktı, 6 gun kala da kanda test yaptım negatıf cıktı. Ama yumurtlamadan berı kasıklarım agrıyo, karnım şiş ve akıntım farklı. Gecıkmeden sonra pozıtıfe donen var mı ?
Merhaba , ben bata 10 gun ve 8 gun kala erken gebelık testı yaptım negatıf cıktı, 6 gun kala da kanda test yaptım negatıf cıktı. Ama yumurtlamadan berı kasıklarım agrıyo, karnım şiş ve akıntım farklı. Gecıkmeden sonra pozıtıfe donen var mı ?
Merhaba bu sorunun cevabini bende merak ediyorum. Asilama sonrasi 10. Günüm kan verdim negatif sonrasında ilerleyen günlerde pozitif dönen varmi kendisi arkadasi eşi dostu komşusu kuzeni kardeşi. 3 5 umut kırıntısı almaya geldim
Vajinusmusu yeni yendim 18 ağustosta 1 buçuk yıllık evliyim 21 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı halen olmadım ilk ilişki sonrası gecikme oluyor mu ? Korunmuyoruz da kan testi yaptırdım negatif