Kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur kızlar

superisii25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
293
104
27
Merhaba kızlar, kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur adetime 6 gün var kan tahlili versem belli olur mu olan var mı acil yardımm

Adete 6 gün kala evdede test yapabilirsin yumurtlama takibi yaptınizmi
Evet yaptım ama şöyle bi durum var, 4 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım yumurtlama dönemimi takip ettim, adetime 6 gün var dün idarada baktım negatifti ama kanda daha erken belli olurmuş sonra idrara betahcg hormonu geçiyormuş o yüzden bekleyemiyorum kan tahlili versem gebelik varsa belli olur mu çok merak ediyorum

Evet yaptım ama şöyle bi durum var, 4 aydır yasmin kullanıyordum bıraktım yumurtlama dönemimi takip ettim, adetime 6 gün var dün idarada baktım negatifti ama kanda daha erken belli olurmuş sonra idrara betahcg hormonu geçiyormuş o yüzden bekleyemiyorum kan tahlili versem gebelik varsa belli olur mu çok merak ediyorum
Idrarda daha gec belli oluyor benimde bat 19 u bende bekliyorm benimde yumurtlama 3 uydu 8.Gun teste negatif cikfi

Bi kaç gün daha bekleyip yaptır canım yeniyse hemen gözükmeme ihtimali de var
Normalde adetlerim düzensizdi 4 ay yasmin kullandım adetim düzene girmişse beklicem günümü 😞 ama günüm geçerse bu eskiden olduğu gibi düzensizlikten de olabilir gebeliktende o kadar stresliyim ki çok üzülüyorum 😞

Evet ilk sanki kendimi hamile gibi hissediyorum belki de çok istediğim için psikolojiktir bugün başka bi sorunumdan dolayı folik asit baktırdım normal değerin çok altında çıktı acaba gebelikte folik asit düşer mi bilginiz var mı
Hic duymadım onu emin deilim .folik asit gebelik düşünen içmeli die biliyorum sadece. Allah gönlünüze göre versin inşallah

X