Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk olarak kandaki cikar pekiOlmadığı için %99, kan, idrar testlerine göre daha kesin sonuç çünkü
Hepsimi sahte acabaaaaTestler sahtedir
Testinize baktım baya da koyu çıkmış silik de değil. İlginç. Kanı ne zaman verdinizİlk olarak kandaki cikar peki
Testinize baktım baya da koyu çıkmış silik de değil. İlginç. Kanı ne zaman
Bugun yaptigimida atabilirimTestinize baktım baya da koyu çıkmış silik de değil. İlginç. Kanı ne zaman verdiniz
Yanlış yapıp yorumluyorsunuz derken normal yapıp 20 dakika sonrasi degerlendirmiyorum ilk 5 dakika icind3 çıkanı yorumluyorum eczaneden alıyorum testleri kaset test erken gebelik hepsini denedim hepsi aynı kimi Z belirgin kimi çok kimi silik anlamadimHamilelik olmadığı için. Kan testi güvenli olandır. Ya kaset testleriniz bozuk (eczaneden alın mutlaka) , ya da yanlış yapıp yanlış yorumluyorsunuz.
Testinize baktım baya da koyu çıkmış silik de değil. İlginç. Kanı ne zaman verdiniz
Kan testini tekrar ettirdiniz mi?Yanlış yapıp yorumluyorsunuz derken normal yapıp 20 dakika sonrasi degerlendirmiyorum ilk 5 dakika icind3 çıkanı yorumluyorum eczaneden alıyorum testleri kaset test erken gebelik hepsini denedim hepsi aynı kimi Z belirgin kimi çok kimi silik anlamadim
3 fun önce verdim zaten 1.20 ondan 3 ondan önce yine 1.20 idiKan testini tekrar ettirdiniz mi?
Testleri ve kanı aynı günlerde mi yaptınız? Kanı tekrar verin belki yanlışlık olmuşturKan 3 gün oldu vereli
3 fun önce verdim zaten 1.20 ondan 3 ondan önce yine 1.20 idi
Kanda yanılma payı yok diye biliyorum testi yaptım ertesi gün kan verdimTestleri ve kanı aynı günlerde mi yaptınız? Kanı tekrar verin belki yanlışlık olmuştur