• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda gebelik çıkmayıp hamile oldugu sonradan öğrenenler

Aysenur1037

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar carsamÇa hasta gittik kanda gebelik çıkmadı doktor tekrar test istedi 23 gün adetim gecikti bende mide bulantısı kasiklarimda batma arada bel ağrısı arada karnimda sıyırma gibi değişik biseyler bazen de bıçak kesiği gibi beş saniyelik sancı oluyor belki komik gelecek size ama hamile gibi hissediyorum test yaptım silik çizgi çıkıyor . Anlayamadım sizce hamilelik varmıdır yada böyle olup sonradan hamile olan var mı aranızda

Ben varım 31 martta acillik olup kanda negatif çıkıp bana bir sürü ilaç basıp 4 5 gün sonra nisanın 7 si gibi gebe olduğumu öğrenip kanda değerim çıktı.o yüzden asla ilaç kullanmamınızı tavsiye ederim.bu allahın bir mücizesidir.biranda herşey değişir.tavsiyem ben gibi yanlışa düşüp ilaç kullanmamınız

Ben varım 31 martta acillik olup kanda negatif çıkıp bana bir sürü ilaç basıp 4 5 gün sonra nisanın 7 si gibi gebe olduğumu öğrenip kanda değerim çıktı.o yüzden asla ilaç kullanmamınızı tavsiye ederim.bu allahın bir mücizesidir.biranda herşey değişir.tavsiyem ben gibi yanlışa düşüp ilaç kullanmamınız
Çok geçmiş olsun canım sagliklisiniz degilmi ikinizde . Senin adet ne kadar geçti canım ben oruçta tutamiyorum midem bulani belki bebiş vardır diye de korkuyorum

Şuan ikimizde sağlıklıyız.3 gündür tutuyordum bugün tutamadım mide bulantısından.idrar testini tekrarlayıp kan vermen gerekli.idrarda çıkarsa kandada mutlaka çıkar.mutlu haberlerini bekliyorum inşallah

Şuan ikimizde sağlıklıyız.3 gündür tutuyordum bugün tutamadım mide bulantısından.idrar testini tekrarlayıp kan vermen gerekli.idrarda çıkarsa kandada mutlaka çıkar.mutlu haberlerini bekliyorum inşallah
Sevindim canım . Aynen bugün bende çıkardım test yaptım üçüncü testim de sikik çizgi bakalım kan tahlili tekrra verdim ne cikicak

Sevindim canım . Aynen bugün bende çıkardım test yaptım üçüncü testim de sikik çizgi bakalım kan tahlili tekrra verdim ne cikicak
Arkadaşım,adeti geçtikten 3 sonra kan verdi.Degeri 0,100 çıkmıştı.2 hafta sonra tekrar kan verdiğinde hamile olduğunu ögrendi.Geç döllenme olursa şayet, kanda çıkmayabiliyor

Back
X