- 18 Mayıs 2021
- 554
- 308
-
- Konu Sahibi Purple rose
Arkadaşlar merhaba 14+3 haftalık hamileyim kan tahlilimde crp yüksek çıktı. Başına gelip ne gibi tedbirler aldınız yardımcı olur musunuz. Doktor bol su al haftaya tekrarla dedi ama yine de tedirginim evde başka bunun için ne yapabilirim
18 haftadayım. Bu enfeksiyon yüzünden kanama yasadım 1 ay . Hastanede yattım tedavi oldum fakat kesemi deldi ve suyum geliyor sürekli. Gebeliği sonlandırmak istiyorlar. Bol su için hijyene dikkat edin tedbirli olun. Sağlıkla kavusursunuz inşallah.Arkadaşlar merhaba 14+3 haftalık hamileyim kan tahlilimde crp yüksek çıktı. Başına gelip ne gibi tedbirler aldınız yardımcı olur musunuz. Doktor bol su al haftaya tekrarla dedi ama yine de tedirginim evde başka bunun için ne yapabilirim
Allah yardımcın olsun canım Rabbim bir kapı açsın size inşallah birşey olmaz. Hastaneye yatırmadılar mı18 haftadayım. Bu enfeksiyon yüzünden kanama yasadım 1 ay . Hastanede yattım tedavi oldum fakat kesemi deldi ve suyum geliyor sürekli. Gebeliği sonlandırmak istiyorlar. Bol su için hijyene dikkat edin tedbirli olun. Sağlıkla kavusursunuz inşallah.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten inşallah geçer benimki de.. yolu yarılamişsınız çok şükür Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı nasip etsinçok yüksek değilmis. 18.haftada benim de 6 küsür çıkmıştı. bana da bol su iç demişti doktorum, ilaca gerek yok su an dedi. 22.haftada muayenemde tekrarlandı test ve kan testim temiz çıktı ama idrarda enfeksiyon yüksel çıktı (sistit olmusum) bu defa antibiyotik verdi doktor. çok sükür o da gecti. yani doktorunuzu dinleyin geciyor. yüksek olsa zaten ilaç başlanırdı
Çok teşekkür ederim denicem söylediklerinizi . İlaç vermedi doktor banada ama bnde evde neler yapabilirim su dışında merak etmiştim çok teşekkür ederim55 çıktı bi ara benim, antibiyotik verip geçtiler. 1 hafta sonra 7'ye düşmüştü 7 olan hali önemsemediler pek. Sizin de çok yüksek değilmiş ama kızılcık suyu, dut kurusu suyu falan tüketebilirsiniz enfeksiyona iyi geliyo diyolar, genelde idrar yolu için duyuyorum ama buna da iyi gelebilir bence
size de insallahÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten inşallah geçer benimki de.. yolu yarılamişsınız çok şükür Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çokkk teşekkür ederim cümleten inşallahsize de insallahsağlıklı bir gebelik yasayın ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yattım 2 defa. Teşekür ederim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sağlıcakla kavusursunuz umarımAllah yardımcın olsun canım Rabbim bir kapı açsın size inşallah birşey olmaz. Hastaneye yatırmadılar mı