- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 30
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
Doktor 2 antibiyotik sprey ağrı kesici hap şurup bir sürü şey yazdı ama yediğim her şeyi istifra ediyorum .Galiba soğuk algınşığundan iltihabi enfeksiyon kapmışsınız, antibiyotikle geçicektir.
Gerçi başja bi durum varmı anlayamadım ama..Geçmiş olsun.
WBC degerim 6.52Bir rahatsızlıktan dolayı mı tahlil yapıldı? Kanda enfeksiyon derken lökosit mi? Wbc değeri mi yüksek çıktı yani?
Evet enfeksiyon . Doktor öyle söyledi hem bakteri hem virüs enfeksiyonu var dedi ... finalleri başlayacak bir de . Bi an evvel toparlanmam lazımKanda bakteri bulunması ciddi bi durumdur. İnternete girip konu açabiliyorsanız sizin bahsettiğiniz enfeksiyon değerleri olmalı.
Aynı durum değilmiş ama doktor gerekli tedaviyi vermiş size zaten. Umarım biran önce toparlarsınız. Kendinizi sıcak tutun çok kötüyseniz bir iğne yaptırın ben öyle ayağa kalktım çabuk toparlandım.Doktor 2 antibiyotik sprey ağrı kesici hap şurup bir sürü şey yazdı ama yediğim her şeyi istifra ediyorum .
WBC degerim 6.52
Ben gerçekten çok kötüyüm tüm kemiklerim sizliyor..
Acaba bi virüs geçince kana bu kadar acı çekmek normal mi.
Normal zaman olsa seve seve yatarım ama şimdi finaller var cumartesiden itibaren .. më yapacağımı hiç bilmiyorumGecen sene enfeksiyon ve virus kaptim. 1 aya gevti 2 hafta yataktan kalkamamistim ne yesem cikariyodum. Cok gecmis olsun yatarak dinlenmeye çalış ilac dışında bisey iyi gelmiyor Maalesef
Haklısınız . Hani belki güzel bi öneri falan gelirse diye konuyu açtımAman sakın internetten tahlil sonucu kıyaslaması yapmayın.En ufak meselede kanser diyorlar.
Ben bunu hamileliğimn ilk aylarında yaşadım. Vucudumdaki kemikler ayrılıyordu sanki okadar ağladmki ağrıdan... bebeğim iyi çok şükür şimdi ona bişey olur sanmıştım Allah korusun..Doktor 2 antibiyotik sprey ağrı kesici hap şurup bir sürü şey yazdı ama yediğim her şeyi istifra ediyorum .
WBC degerim 6.52
Ben gerçekten çok kötüyüm tüm kemiklerim sizliyor..
Acaba bi virüs geçince kana bu kadar acı çekmek normal mi.
grip olmunca eşimde de çıkmıştı.antibiotik kullandıMerhaba hanımlar . Dün tahlil yaptım Kanda virüs ve bakteri görüldü . Çok kötüyüm .
Gerçekten tüm vücudum tüm kemiklerime bıçak saplaniyor
Forumda bu konu hiç paylaşılmış mi böyle bir topic var mı bilmiyorum .
Bu hastalığı yaşayan var mı varsa nasıl atlattınız .
Şimdiden teşekkürler
Nasıl yılda bir defaBen bunu hamileliğimn ilk aylarında yaşadım. Vucudumdaki kemikler ayrılıyordu sanki okadar ağladmki ağrıdan... bebeğim iyi çok şükür şimdi ona bişey olur sanmıştım Allah korusun..
Yıkda 1 defa yaşarm bunu alıştm artık maalesef
Vucut bağışıklığı düşükse oluyor maalesef sık sık.. kendinize dikkat etmeniz gerek sürekliNasıl yılda bir defa
Kaç senedir oluyor tekrarliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?