• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda enfeksiyon . bakteri ve virüs görülmesi

Morpanjurluev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
255
169
103
30
Merhaba hanımlar . Dün tahlil yaptım Kanda virüs ve bakteri görüldü . Çok kötüyüm .
Gerçekten tüm vücudum tüm kemiklerime bıçak saplaniyor
Forumda bu konu hiç paylaşılmış mi böyle bir topic var mı bilmiyorum .

Bu hastalığı yaşayan var mı varsa nasıl atlattınız .

Şimdiden teşekkürler

Surekli kanimda enfeksiyon cikar benimde. 3 gun yataktan cikamadigimi bilirim.. odamdan lavaboya bile zar zor yuruyordum ilaclar ve bol dinlenmeyle 4 5 gunde kendine gelirsin

Kanda bakteri bulunması ciddi bi durumdur. İnternete girip konu açabiliyorsanız sizin bahsettiğiniz enfeksiyon değerleri olmalı.

Galiba soğuk algınşığundan iltihabi enfeksiyon kapmışsınız, antibiyotikle geçicektir.
Gerçi başja bi durum varmı anlayamadım ama..Geçmiş olsun.
Doktor 2 antibiyotik sprey ağrı kesici hap şurup bir sürü şey yazdı ama yediğim her şeyi istifra ediyorum .

Bir rahatsızlıktan dolayı mı tahlil yapıldı? Kanda enfeksiyon derken lökosit mi? Wbc değeri mi yüksek çıktı yani?
WBC degerim 6.52
Ben gerçekten çok kötüyüm tüm kemiklerim sizliyor..
Acaba bi virüs geçince kana bu kadar acı çekmek normal mi.

Kanda bakteri bulunması ciddi bi durumdur. İnternete girip konu açabiliyorsanız sizin bahsettiğiniz enfeksiyon değerleri olmalı.
Evet enfeksiyon . Doktor öyle söyledi hem bakteri hem virüs enfeksiyonu var dedi ... finalleri başlayacak bir de . Bi an evvel toparlanmam lazım

Cevap gelmedi henüz ama soyleyim. Bende 13 gün önce falan şiddetli omuz ağrısıyla gittim doktora.omuzum tutuldu dedim meğer zatürre olmuşum ama hiçbir hastalık belirtim yoktu hafif geniz akıntısı dışında. Kanda enfeksiyon değeri 20.000 çıktı. Normalde 10.000 civarı olur ama hastalıktan 13.000-15.000 olur dedi doktor. Benimki epey fazlaydı biraz telaş oldu tabi. Ardından sapasağlam olan ben o gece 40 a varan ateş ve şiddetli vücut ağrıları (sırt,bel,omuz,göğüs) ile tekrar hastanelik oldum iğne yapıldı,antibiyotiğe başlamıştım zaten. 2 gün önce tahlil yapıldı değer 8000 e inmişti. Sizinde bahsettiğim beyaz küre,wbc değeri ise antibiyotik tedavisi ile düzelecektir sanırım.

Gecen sene enfeksiyon ve virus kaptim. 1 aya gevti 2 hafta yataktan kalkamamistim ne yesem cikariyodum. Cok gecmis olsun yatarak dinlenmeye çalış ilac dışında bisey iyi gelmiyor Maalesef

Doktor 2 antibiyotik sprey ağrı kesici hap şurup bir sürü şey yazdı ama yediğim her şeyi istifra ediyorum .

WBC degerim 6.52
Aynı durum değilmiş ama doktor gerekli tedaviyi vermiş size zaten. Umarım biran önce toparlarsınız. Kendinizi sıcak tutun çok kötüyseniz bir iğne yaptırın ben öyle ayağa kalktım çabuk toparlandım.

Gecen sene enfeksiyon ve virus kaptim. 1 aya gevti 2 hafta yataktan kalkamamistim ne yesem cikariyodum. Cok gecmis olsun yatarak dinlenmeye çalış ilac dışında bisey iyi gelmiyor Maalesef
Normal zaman olsa seve seve yatarım ama şimdi finaller var cumartesiden itibaren .. më yapacağımı hiç bilmiyorum

Benimde kanımda mikrop çıkmıştı. hiç bir hastalığım olmamasına rağmen. 2 serum yedim farklı günlerde.
koluma girerek beni ayağa kaldırıyorlardı. o kadar bile dermanım yoktu. antibiyotikle yavas yavaş daha hissetmeye başladım.1 haftaya düzeldim. geçmiş olsun.

WBC degerim 6.52
Ben bunu hamileliğimn ilk aylarında yaşadım. Vucudumdaki kemikler ayrılıyordu sanki okadar ağladmki ağrıdan... bebeğim iyi çok şükür şimdi ona bişey olur sanmıştım Allah korusun..
Yıkda 1 defa yaşarm bunu alıştm artık maalesef

Merhaba hanımlar . Dün tahlil yaptım Kanda virüs ve bakteri görüldü . Çok kötüyüm .
Gerçekten tüm vücudum tüm kemiklerime bıçak saplaniyor
Forumda bu konu hiç paylaşılmış mi böyle bir topic var mı bilmiyorum .

Bu hastalığı yaşayan var mı varsa nasıl atlattınız .

Şimdiden teşekkürler
grip olmunca eşimde de çıkmıştı.antibiotik kullandı

Ben bunu hamileliğimn ilk aylarında yaşadım. Vucudumdaki kemikler ayrılıyordu sanki okadar ağladmki ağrıdan... bebeğim iyi çok şükür şimdi ona bişey olur sanmıştım Allah korusun..
Yıkda 1 defa yaşarm bunu alıştm artık maalesef
Nasıl yılda bir defa
Kaç senedir oluyor tekrarliyor mu

Benim başım çok dönüyordu.mide bulantısıda eklenince doktora gittim banada kanında mikrop var dendi.ben hiçbir önlem falan almadım kendiliğinden geçti.

Back