canım gebelik varsa ve lekeler oluyorsa düşük tehlikesine işaret demektir die ben arkadaşa direkt kan testi yaptır demiştim.
Adet gününse ve herzmnkinden az sadece leke varsa gebelik olabilir yada başka bir sıkıntı olabilir bebek istiyorsan bu konuda kndini ihmal etmemen lazım.
ben daha çok yeni evliyim reglim bitmişti düğünümüden önce düğünümden 11 gün snra regl oldum eşim çok bebek istiyordu çok üzüldü daha düğün ben evliliğe cinselliğe alışma evresindeyim ama o içten içe üzüldü farkettim bnde bebekleri çok seven biriyimdir bnde de düğünden önce troid hastalığı çıktığı için korunmaktn vazgeçtim zaten troid varken düşmeden değerin gebelik olmaz demişti doktorlar biz ilk denememizi yaptık. gözüm için doktora gittim dmla verdi gebelik şüphesi varsa tehlikeli ilaçlar kullanma fln dedi içimize kurt düşürdü die kanda gebeliğe baktırmıştım 16 mayısta değerim 2 çıktı negatif dedi doktor damlalara başladım ama eşim üzülüyordu bnde üzüldüm troidimin olması bni yıkmıştı hiç çocuğum olmazsa die korkuyordum ilk kan sonucu negatifti
reglim 28inde olması lazımdı olmadı bnm iki üç gün oynar die 30 unu bekledim 30u sabahı ilk idrarımla test yaptım evde çift koyu çizgi çıktı. 2 haziranda ise kanda baktırdık direkt 2890nı gördüm ya dünylar bnm oldu :) RAbbim hayırlı şekilde nasip etsin herkese evlat.
6 haziranda keseyi gördüm daha kalp atışı duymadım o yüzden hala kndimi bu güzel duyguya bırakıp sevinmek sonra üzülmememk için kendimi tutuyorum bebeğimin kalp atışını duysam dünyalar bnm olacak ve herkesle paylaşıcam bu hbri daha hiç kimse bilmiyorum bu forum arkadaşlarım hariç :)
Sende git güzelce doktordan randevu al kan testi yaptır bebiş olmamış bile olsa regl olmak yerine leke gelmesi normal mıdır bilmiyorum sağlık kontrolllerimizi aksatmamak lazım sağlıklı bebişler için bizim sağlıklı olmamız şart unutmayalım arkadaşlar :)
benim öykümde bu şekilde oldu bakalım 16sında doktora gidicez kalp atışı için inş o pıtpıtları duyarım