Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 3 ay olmuş olsa çıkardı net hatta cinsiyetini bile ogrenirdin hamile değilsinİlişkinin üzerinden yaklaşık 3 ay oldu dün beta hCG baktırdım kanda sonuç 0.43
Acaba varmı
Var mı senceSizce var mı
Ana bu şey olanlardan bende ciddi ciddi yanıt verdim yaBir dahaki ay yükselir belki,bir daha yaptır![]()
TeşekkürlerYok 3 ay olmuş olsa çıkardı net hatta cinsiyetini bile ogrenirdin hamile değilsin
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum pcosum ve adetim baya gecikti zaten düzensiz dün beta hcg 14.3 çıktı 22 saat sonra tekrar yaptım beta hcg 14.6 çıktı acaba kimyasal gebelik miAna bu şey olanlardan bende ciddi ciddi yanıt verdim ya![]()
2 gün arayla kan vermen lazım her gün verirsen kafan karışır 2 gün sorna tektarla 2 katı veya , yüzde 60 artmasi lasim kaç gün geciktinMerhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum pcosum ve adetim baya gecikti zaten düzensiz dün beta hcg 14.3 çıktı 22 saat sonra tekrar yaptım beta hcg 14.6 çıktı acaba kimyasal gebelik mi
Benim aşırı düzensiz Sat 10 haziran ama ben zaten bazı aylar 40 45 günde bir oluyordum regl bende 2 gün diye biliyordum doktor isteyince verdim kafam çok karışık2 gün arayla kan vermen lazım her gün verirsen kafan karışır 2 gün sorna tektarla 2 katı veya , yüzde 60 artmasi lasim kaç gün geciktin
Pek bilgim yok canım buradaki arkadaşlar bilgilendirir seniBenim aşırı düzensiz Sat 10 haziran ama ben zaten bazı aylar 40 45 günde bir oluyordum regl bende 2 gün diye biliyordum doktor isteyince verdim kafam çok karışık
Teşekkür ederim Allah razı olsunPek bilgim yok canım buradaki arkadaşlar bilgilendirir seni