Kanda beta hcg değeri düşük olup hamileliği devam eden varmı

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
Arkadaşlar hamileliğimin 8. haftasındayım cuma günü tahlil yapıldı beta 8000 pazartesi yapıldı 8600 doktor beta değerinin çok yavaş yükseldiğini sorun olabileceğini söyledi bu arada kesede büyümeye devam ediyor ve kesenin içinde yolk sacta oluşmuş ne yapacağımı ne düşünecegimi şaşırdım böyle devam ederse haftaya kesin kurtaj yapmamız lazım dedi doktor, benzer durumla karşılaşıp hamileliği devam eden oldu mu hiç doktor şansımın yüzde bir olduğunu söyledi çok üzülüyorum. ..

Arkadaşlar yokmu hiç böyle bir durumla karşılaşan yada çevresinden böyle bir örnek duyan

Haftasına göre değer düşük canım iki günde bir ikiye katlansa düzenli olarak yine sorun yok ama iki günde çok az artmış.. 8 haftalık diyorsan bebeği, kalp atışlarını felan da görmeniz gerekirdi.. Doktoruna güveniyorsan için rahat olsun... Hiç bir olumsuzluğa da üzülmemeye çalış.. İnşallah iyi haberler alırsın...

Yorumun için çok teşekkür ederim canım geçen hafta bebeği oluşturan yolk sac denen yapı gözükmemisti bu hafta o yapı gözüktü doktor gelişme var ama çok yavaş ilerliyor dedi bir umut araştırmalardayım canım Rabbim hayırlısını nasip etsin son bir umut cuma gününede bir başka doktora randevu aldım onun yorumuna göre karar verilir artık tekrardan yorumun için teşekkür ediyorum canım

Rica ederim... Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim kürtaj olmuştum... O gün bulunduğum şehide doktor bırakmamıştım belki biri umutlu konuşur diye.. İnsan en ufak bir umutun peşinden koşuyor... İyi yaparsın muhakkak başka doktora da görün.. Allah hayırlısını nasip etsin.. Bak kürtajdan sonra oğlum oldu şükürler olsun.. Adı da bu yüzden UMUT Aras... Umudumu buldum.. Rabbmin bir bildiği vardır sakın üzülme duacı ol..

Canım benim inşallah öyle olmuştur ama geç döllenme de olsa hergün kandaki betanın daha fazla yükselmesi gerekmezmi sevinemiyorum artık hamileliğime ne düşünecegimi şaşırdım

bende de 2 ye katlamadı değer..düşüktü alttan muayne yaptı kalp atışlarını duyduk..

bende de 2 ye katlamadı değer..düşüktü alttan muayne yaptı kalp atışlarını duyduk..
Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki doktorda olumsuz konuşunca umidim kalmadı sabredemedim cuma günü baska doktora aldığım randevumuda yarına çektim beklemek insanı yiyor bitiriyor bende yavrumun kalp atışını duysam dünyalar benim olacak

Canim beynim adetım 2 gün geceyi kanat Beta BÇG 25 çıktı sonra 114 sonra 237 ... Devam etti suan 20 haftalığım korkma rabbım nasip ettıyse onu doğuyor zaten

Canim beynim adetım 2 gün geceyi kanat Beta BÇG 25 çıktı sonra 114 sonra 237 ... Devam etti suan 20 haftalığım korkma rabbım nasip ettıyse onu doğuyor zaten
canım güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum bu gün bir başka doktora daha gittim ilk defa bebek göründü toplu iğne başı kadarmış yüzde 50 yüzde 50 şansımız var dedi kalp atışı duyulmadı salı günü kalp atışı için çağırdı Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ikimizde bebislerimize kavusuruz bide kalp sesini duysam dünyalar benim olacak

Merhaba uzun zaman olmuş yazalı ama umarım görüp cvp yazarsıniz. Gebeliginizin devamını merak ettim nasıl gelişti? Benim de beta hcg değerim yavaş yükseliyor ve korkuyorum. Lütfen cvp yazın merakla bekliyorum

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne yazıkki ben 3 aylıkken zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım bebek gelişmediği için sonrasında genetik testlerim yapıldı kan pıhtılaşması çıktı bende gelişim yavaşlığı o yüzdenmiş... Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah zor ve sabır isteyen bir süreç inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin canım

Teşekkürler canim ama umudum kalmadı artık yarın sabah Dr. A gidecem bakalım değerim ne durumda bilmiyorum. En son cmrtsi 956 idi. Belki hiçbir şey goremicek bile ama beklemek çok zor. Senin kaçıncı Gebeligindi o? 2 3 düşük yapmadan genetik tarama yapmıyorlar sanırım. Ablamda da vardı o yüzden ben de korkuyorum.

Canım ilk gebeligimdi doktoruna kan pıhtılaşması şüphen varsa yada ailende herhangi bir kişide varsa mutlaka söyle... Ben söylemek icin geç kalmasaydım belkide böyle olmayacaktı ama ilk gebelik oluşu tecrübesizlik anlayamadım... Tıp fakültelerinde ücretsiz yapıyorlar bu testleri ben 2 düşük yaptım dedim canım testler için öyle dediğimizde yapıyorlar... Rabbim inşallah yavrunu sana bağışlasın... Moralini yüksek tut canım inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur... Şimdi 6 aydır yeniden hamile kalmak için uğraşıyorum yok Rabbimin bir sınavı buda diyorum... Bu ay ilk defa gittim doktora kan pıhtılaşması sorununu çözdük şimdide yumurtanın büyümesi yavaş çıktı... Bu ay regl döneminde iğne vurulmaya başlayıcam yumurtaların gelişimi iyi olsun diye... İnşallah bebislerimiz bizi cok bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…