Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde normal de dörtgün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 13 ve 16 sında korunmasız ilişki oldu .iki gün önce yaptırdım 0.1cikti beta hcg ama hala hasta olmadim sizce geç döllenme olmuş olabilir mi sizce yine yaptırayım mi testRegl günü gectikten sonraki ilk gün baktırın derim
ilişki eğer ovulasyon günlerinde olmuşsa ovulasyondan 13-14 gün sonra baktırmanız sağlıklı olur.Arkadaşlar kanda Beta hcg ilişkiden kaç gün sonra belli olur
Acaba aşırı stres mi yapıyorsunuz regliniz ondan gecikmiş olabilir mi ?Benimde normal de dörtgün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 13 ve 16 sında korunmasız ilişki oldu .iki gün önce yaptırdım 0.1cikti beta hcg ama hala hasta olmadim sizce geç döllenme olmuş olabilir mi sizce yine yaptırayım mi test
ayyy hemen belli olsunilişki eğer ovulasyon günlerinde olmuşsa ovulasyondan 13-14 gün sonra baktırmanız sağlıklı olur.
bende bu gün kan verdim sonucunu bekliyorum .
çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm
Yok canım normalde 4 Nisan gösteriyor ovulasyon günü .ilk korunmasız ilişki 11 nisan olduilişki eğer ovulasyon günlerinde olmuşsa ovulasyondan 13-14 gün sonra baktırmanız sağlıklı olur.
bende bu gün kan verdim sonucunu bekliyorum .
çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm
Yumurtlama günü 4 nisansa 5 ya da 6 sınde çatlamış olmalı. Siz de 3- 4-5-6 nisan tarihlerini değerlendirmeniz lazımdı. 11 nisan da şansınız düşük olur.Yok canım normalde 4 Nisan gösteriyor ovulasyon günü .ilk korunmasız ilişki 11 nisan oldu
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.baktırdım arkadaşlar 135,8 çıktı ... Allahım çok şükür 5 aydır uğraşıyorum
Adetiniz kaç güngecikti?Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
Tebrikler inşallah değerin artar.Ben Perşembe hasta olmam gerekiyordu Cuma günü baktırmıştım 77.6 çıkmıştı şimdi yine kan verdim bakalım öğleden sonra çıkacak sonuç . Ebe geç döllenme galiba dedi
Teşekkür ediyorum inşallah darısı tüm isteyenlereTebrikler inşallah değerin artar.
Bhcg yumurtaniz tutunduktan sonra salgılanır . Tutunma da bir yolculuktur. Eğer düzenli adet düzenli yumurtlama yaşıyorsanız ve yumurta takibi yapıp birliktelik yasadiysaniz ortalama olarak birliktelikten sonra 7.-10. günler arasında tutunma gerçekleşir.Arkadaşlar kanda Beta hcg ilişkiden kaç gün sonra belli olur
Amin canım teşekkür ederim inşallah.adetin beşinci günü gecikme ikinci gününde beta hcg baktirdim 0,01diBhcg yumurtaniz tutunduktan sonra salgılanır . Tutunma da bir yolculuktur. Eğer düzenli adet düzenli yumurtlama yaşıyorsanız ve yumurta takibi yapıp birliktelik yasadiysaniz ortalama olarak birliktelikten sonra 7.-10. günler arasında tutunma gerçekleşir.
Öncelikle birliktelik yaşandığı zaman döllenme hemen gerçekleşmez döllenme de ortalama 10 saat sonra diyebiliriz gerçekleşir. Tabi bu ortalamasdır her erkeğin sperm hızı ileri hareket hızı aynı değil .
Yani eğer stresten uzaksaniz yumurtlamanız duzenliyse 10 gün sonra net sonuç öğrenebilirsiniz en erken de 7.-8. günler diyebiliriz ama biraz daha sabretmek daha doğru olur. Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle nasip etsin![]()
Sonuç negatif . Rabbim inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinAmin canım teşekkür ederim inşallah.adetin beşinci günü gecikme ikinci gününde beta hcg baktirdim 0,01di
Birliktelik yasamamissiniz döllenmenin olabilmesi için ana unsurun farkında mısınız ???????Kızlar merhaba,
Bi sorum var sizlere..
Ben 28 martta adetimi gördüm en son.. adet sonrası hiç ilişkim olmadı. Bi operasyon için beta hcg istediler benden sonuç <1.20 çıktı acaba hamilemiyim sizce değer yükselir mi? Adet olmama bi 10 gün falan var