kan testim 0 çıktı
eğer hamilelik varsa en azından 0,1 çıkardı şüpheli derdik dediler
çıldırcam şimdi
ben bilmiyorumki işte aradım bana öyle dediler0 ile 0,1 arasında bişey yokki Allah bilir testin töleransı bile 0,2 dirhamile olabilirsin imkansız değil.. ama ben olduğunu düşünmüyorum. ayrıca çok yeni olduğu için mümkün değil kanda çıkmaz daha.. kan testi için geçmesi gereken süre 10 gün diye biliyorum.. 3 gün sonra testi tekrarlaman gerek en kötü ihtimalle:26:
Canim benim, ilk önce rabbim gönlüne göre versin diyelim :)
bir bebek rahime tutundugu andan itibaren hcg hormonu dagitiyor vucudun,
ve hemen kanda belli oluyor o yüzden bence hic korkma, tabi Rabbim c.c. diledigi zaman (Kun fe yekûn) Ol de ve olur..
yani yok öylemi :)
ama az önce internette ararken birinin yorumunu okudum. ne idrarda ne kanda çıkmamış. adeti gecikmiş doktor adet söktürücü ilaç vermiş onu kullanmış
sonra hala gelmeyince kontrole giderken test alıp yapmış ve pozitif çıkmış
bunları okudukcada şüpheleniyorum
ben hamile olduğumu düşünüyorum yaaa
belkide içerlerden bi yerlerden istiyorum bunu
Allahım hayırlısını versin
bende kanda çıkar diye düşünüyorum size labarotuardanmı dediler 0-2 çıksa olabilir
benimde bu ay adetim gecikti hatta bende kesin hamileyim dedim bütün belirtileri yaşadım
kan testi 0-5 çıktı bende yok diye şu anda adet söktürücü kullanıyorummm:44::44::44:
bende kanda çıkar diye düşünüyorum size labarotuardanmı dediler 0-2 çıksa olabilir
benimde bu ay adetim gecikti hatta bende kesin hamileyim dedim bütün belirtileri yaşadım
kan testi 0-5 çıktı bende yok diye şu anda adet söktürücü kullanıyorummm:44::44::44:
olmadığına emin oldum ne bileyim bir sürü idrar testi ve kantesti negatif çıktıevet labr.dan dediler. en az 0. 1-2- falan çıksa şüpheli diyeceğim ama çıkmadı dedi. ama ben ilişkiden 7 gün sonra yaptırdım testi
siz neden söktürücü kullandınız keşke az daha bekleseydiniz
arkadasim yumurtlamanin onceden olduguna %100 eminsen, gebe olmadigina da %100 emin olabilirsin.
ama yumurtlama gununu tahmini olarak bitti diyosan, ne zaman yumurtladigini bilemiyorsan, ve iliskiye girdigin zaman da ymurtlamis olabileceginden gebe olabilirsin elbet.
kanda gebelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?