Kanda <1,20 görüp sonrasında yükselen varmı yardımmm

kivircikkuala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
1.129
884
43
28
Merhaba Hanımlar
Öncelikle hepinize Günaydın. Dün artan sağ kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim. Muayene olurken gebelik şüphem olduğunu da belirttim . Onun içinde ayrıyeten kan testi alındı. Sonuç <1,20 . Dr hemen üzülmemi daha kanda bile belli olamayacağını söyledi şu an artık adetimi bekleyeceğim 8 gün var. Sizce hamilemiyim bu durumu yaşayan var mı ? Lütfen yardımm

8 gun varken daha cocuk hucre yumagı yerlesmedı bıle sen bekle 4 5 gun daha:)

İnşallah öyledir kuzumm 4 5 gün sonra erken test denicem bi . Ya çok üzüldüm <1,20 sonucunu görünce
cocuk misal dollenmefen sonra 1 haftaya da yerlesebılır 10 gune de ya hani. O yuzden yerlesmeden 1 gun once baktırsan yıne 0 cıkar. Yerlesınce 3 4 bhcg falan cıkar. Oyle dusun. Zamanla alakalı. Adet gorene kadar beklememız o yuzden daha mantıklı oluyo:)

Zaten bir önceki forumda karar vermiştim beklemeye ama gece duramadım ağrıdan hafif kum çıktı idrarda. 2 tane serum yedim bekleyip göreceğiz İnşallah bi kaç konu gördüm böyle olup sonra yükselen o yüzden sordum yükselir mi yaşayan var mı diye

kum isi zor. Allah yardımcın olsun. Bol su ic. Insllah rabbım hayırlısıyla gonlune gore versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…