• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda 0 çıkıp hamile olanlar?

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
kızlar yardım..kanda 0 çıkıp hamile olan var mı?

ola hamıellık olmaz ama endısen varsa ultrason muaynesı yaptır orda cıkar ancak bırde ıdrar testı yapabılırsın hamıleysen orda cıakr

kan testi kesin sonuçtur.. testi erken yapmadığınız sürece (mesela adetten 1 hafta önce) yanılma payı yoktur.

benim hemen hemen 20 25 gün geçtiği halde 0 cıktı kanda betaHCG adet söktürücü kullandım 15 20 gün sonra tekrar gittiğimde 8000 küsürlerde cıktı .. yani sorunun cevabı evet var.. öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu bile. bosuna ilaç milaç kullandım..

benim hemen hemen 20 25 gün geçtiği halde 0 cıktı kanda betaHCG adet söktürücü kullandım 15 20 gün sonra tekrar gittiğimde 8000 küsürlerde cıktı .. yani sorunun cevabı evet var.. öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu bile. bosuna ilaç milaç kullandım..

canım ya bugün 46.günüm bitiyor.idrar testi yaptımbugün tekrar tek çizgi..bi 10 güne kadar olmazsam bi daha kan tahlili vereceğim.teşekkürler cevabın için

canım ya bugün 46.günüm bitiyor.idrar testi yaptımbugün tekrar tek çizgi..bi 10 güne kadar olmazsam bi daha kan tahlili vereceğim.teşekkürler cevabın için

ben idrarda çift çizgiyi hiç görmedim.dediğm gibi kandada 6 haftalıkoldugunda göründü. inşallah pozitiftir..Allah gönlüne göre versin.

Back