• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanayan yara

Umay uzay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
56
73
38
Merhabalar
Hemen konuya giriyorum. Bugün diş çekimi yaptırdım ama diş eti hastalığımda olduğu için diş çektirdiğim yer şuan çok kanıyor ne yapabilirim sizce? şuan acile gidebilecek durumda değilim. Sadece başımı dik tutsamda kanıyor. Yardımcı olur musunuz? Başına böyle birşey gelen var mı?

Herhangi bir şekilde tükürme yaptınız mu? Veya sigara kullandınız mı?

Merhabalar
Hemen konuya giriyorum. Bugün diş çekimi yaptırdım ama diş eti hastalığımda olduğu için diş çektirdiğim yer şuan çok kanıyor ne yapabilirim sizce? şuan acile gidebilecek durumda değilim. Sadece başımı dik tutsamda kanıyor. Yardımcı olur musunuz? Başına böyle birşey gelen var mı?
Oncelikle tukurugunu yutmaya calis, tukurme. Tukurdukce kanamayi tetiklersin. Yarim saat pamuk isir.. agzini calkalaman icin bi ilac verdi mi doktor?

Temiz bi bezle kanama yerine baskı yapın tükurmeyin biraz sabredip... heralde durur bu şekilde

Oncelikle tukurugunu yutmaya calis, tukurme. Tukurdukce kanamayi tetiklersin. Yarim saat pamuk isir.. agzini calkalaman icin bi ilac verdi mi doktor?
Benim diş eti sorunum olduğundan birde üstüne tükürdüğümden kanama fazla oldu ama pecete koydum teşekkür ederim yorum için

Çekim esnasında koyulan spanchı hemen tükürmeyecektiniz, şimdi yara açılmış. Dışardan buz uygulayın

Back