Kanamam ve ne kanaması olabilir sizce? Yerleşme regl ya da ara regl mi

byzaybrknay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
102
19
Arkadaşlar selam pcos hastasıyım 1 yıldır cocuk olmuyor korunmuyoruz neyse mevzuya geliyim reglim düzensizdi buarada yani 35 40 günde regl olurum duphaston kullanıyorum reglime 10 gün vardı erkenden regl oldum 3 gün once bitti normalde takvim 24 ü gösteriyoru ben 14 ünde oldum bugun lavavoya gittiğimde kan gelmiş ti ama leke gibi koyu kahve ama adetim bitti ilk defa basıma böyle bişey geliyor tekrar regl mi olacağım ne kanamasıdır sizce bilen var mı

Dupaston kullanınca genelde zaten normal olursun 28 30 gibi. Duzenlıyor. 14 ünde olmussun 3 gün once bıttı demıssın karışık yazmışsın biraz düzenle ıstersen

14 ünde regl oldum işte 4 gün falan sürüyor hatta 3. Ve 4. gün yok denecek kadar azdı duphastonu nerdryse 8 aydır kullanıyorum düzeltti mi daha mı kötü oldu inanın hiç bilmiyorum yani şöyle anlatayım ekimin 24 ünde regl olmuştum 14 kasımdada regl oldum cok az değil mi süre 17 gün falan oluyor normalde takvimdede 24 25 i gözüküyor dı şuanda böyle regl belirtilerim var

Tekrar regl mi göreceğim yoksa başka bişey mi onu çözmeye çalıştım bu basıma daha önce gelmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…