Kanamam Var

abbeyroad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İzmir
Kızlar merhaba.Erkek arkadaşımla ilk defa 7 ocakta cinsel ilişkiye girdim.Çok az bi kan geldi.ertesi gün norlevo(ertesi gün hapı) içtim.15 ocakta tekrar birlikte olduk ve o zamandan beri adet kanaması gibi kanamam var ama regl olmama daha cok var.Acaba kızlık zarım 2. ilişkide tam anlamıyla bozulduğu için mi kan geliyor yoksa norlevo'nun yan etkisi olarak adet düzensizliği mi yaşıyorum? yardımcı olun lütfenn :(

Ayrıca doktora gittim. ancak bana emekli sandığı üzerinden baklırsam kızlık zarı muayenesi için savcılığa bildirim yapılması gerekiyo bilgilere geçecek işlenecek dedi.Böyle bişey olabilir mi? Hayır 18 yaşının altında olsam anlarım ancak 20 yaşındayım.Neden muayene için savcılığa bildirim yapılsın? özel muayeneye gitmek zorundayım şimdi

içeri temas olduysa muhtemelen bozulmuştur. ayrıca hastanenin verdiği cevapta çok saçma ne yani savcılık ensene yapışacak değil ya bizde emekli sandığındanız ama öle her hastalık bildirilir mi daha doğrusu bildirilmesi saçma. hem bunlar özel konular hastane şahıs dışında kimseye vermez sonucu benim gebelik testimi eşime bile vermediler sadece ben alabildim

içeri temas olduysa muhtemelen bozulmuştur. ayrıca hastanenin verdiği cevapta çok saçma ne yani savcılık ensene yapışacak değil ya bizde emekli sandığındanız ama öle her hastalık bildirilir mi daha doğrusu bildirilmesi saçma. hem bunlar özel konular hastane şahıs dışında kimseye vermez sonucu benim gebelik testimi eşime bile vermediler sadece ben alabildim

oldu canım tam olarak birlikte olduk yani.bozulmuştur ancak o kadar kan gelmesi normal midir? yani ilk ilişkiden sonra az bir kan geldi. ikincisinde 3 gündür devam eden adet kanaması gibi kanamam var kasıklarımda da agrı hissediyorum.
yani ben sonuçta babamın üzerinden emekli sandığından bakılıyorum ve boyle bisey olması cok sacma geldi.bir saglık sorunu sonucta yani vajinal bi muayene için neden oraya bilgi verilsin napıcagımı sasırdım gercekten :(

bu kişiden kişye değişir ben böle bi durum yaşamadım ama etrafımdan duymuştum bünyeyle alakalı bi durum. başka bi hastaneye git ama öle bildirilecek bi durum değildir dediğim gibi bunlar mahrem şeyler helede Türkiyede asla söylenmez diye düşünüyorum

Anormal kanamalarınız muhtemelen norlevo yüzündendir, bünyeyi altüst ettiği bilinen bir ilaç. Umarım sonraki ilişkilerinizde sağlıklı bir korunma yöntemi seçer, kendinize bu kötülüğü yapmazsınız.

20 yaşında genç bir kadının zarının peşine düşmek de hiçbir mercinin haddi olamaz. Muayene olduğunuz elbette kayıtlara geçer, ama yanına parantez açıp "bu kız bakire değil, gereğinin yapılmasını arz ederim" diye not düşecek değiller ya, çok tuhaf geldi. Bu sizin mahreminiz, ve siz reşitsiniz. Bu bilgiyi başkasıyla paylaşan doktoru mahkemeye bile verebilirsiniz. Haddi olmayarak sizi korkutmak mı istedi acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama sadece mantık yürüttüm, prosedürde böyle gerizekâlıca detaylar varsa bilmiyorum.

slm tatlım benim de zarım ilk ilişkide sadece zedelenmişti daha sonra tekrar kanama oldu hatta ikinci kanamam daha uzun sürdü 2-3 gün falandı hafif adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyodu norlevonun yaptığını sanmıyorum ben bi kaç kez kullandım ama hiç kanama yapmadı hatta tam vaktinde adet oldum.
bide başka bi doktora gitmeni öneriyorum arkadaşların dediği gibi bu saçma bi durum hiçbir doktor senin iznin olmadan bu durumu açığa çıkarma yetkisine sahip değil sonuçta 18 yaşından büyüksün savcılık vs biraz saçmalamış bu durumu ben de araştırmıştım bi ara bilgim var oyüzden

Kızlar özel olarak muayene oldum.Kızlık zarımdan gelmiyormuş kan.Norlevonun yan etkisi olarak hormonları alt üst ettiği için kanamam varmış. eğer 1 hfta sonra bitmezse ilaç vericekmiş.neyse içim rahatladı çözümlenmiş oldu. ancak o doktora muayene olmak zorunda kaldım. 105 lira muayene parası verdim bi de savcılık olayı bana da cok sacma geldi.mecbu kalmasam o gun gitmezdim. reşit olmasam anlarım su savcılıga bildirim yapma geregini ancak jinekolojik bi muayene sonucta hastalık yani benim kızlık zarımdan baskasına ne cok sacma geldi.Bi daha doktora gitmeye korktum resmen. :(((

Back