Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar dünden beri kanamam var doktoru ardım progestan verdi.günde 3 tane ağızdan.neden olduki şimdi bu.günde 4 5 kere olyo dünden ber.çamaşirimi batırcak derecede.moralim bozuk yaaaaaaaaaaa.
canım benimde anıden kanamam olmuştu dediğin gibi aşırı bı kanam oldu ama kan prtılarıyla birlıkte acaba düşükmü yaptım düşüncesıyle doktora gıttım progestan verdı ilacım bittıkten sora tekrar kanama oldu ilaçtan dolayı.1 ay içinde 2 kere adet oldum .ama ben kanamam olmadan bir gün önce aspirin içmiştım grip olduğum için aspirindn dolayı oldugunu düşündüm kanı sulandırdıgı için .
moralini yüksek tutup istirat etmelisin cnm.. kanama artarsa bence tekrar git doktora..hatta güvenmiyosan doktoruna farklı bi doktor dene derim.. bebişin işllh sorunsuz atlatır cnm bu durumu...