Kanamam var

ceylinkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar adetime 4 3 gün var ama akıntlı kanamam oldu ama az sürüyor bazen pembe bazen çok acik pembe bazen ise kahvemsi kanama oluyo ama hep bi akintı var lütfen bilen varsa

Kızlar adetime 4 3 gün var ama akıntlı kanamam oldu ama az sürüyor bazen pembe bazen çok acik pembe bazen ise kahvemsi kanama oluyo ama hep bi akintı var lütfen bilen varsa
üstünü görme kanaması olabilir bebek düşünüyorsan erken gebelik testi yapabilirsin bebek düşünmüyorsan da bi kadın doğum uzmanıyla görüşmelisin

benim genelde bu durum adet olacağım zaman öncesinde sökülme sürecinde yaşıyordum lekelenme ve pıhtı şeklinde geliyordu sonra kanama başlıyordu…farklı bir açıklaması var mıdır bilmiyorum

Eğer hamilelik düşünüyorsan adetin düzenliyse yerleşme kanaması da olabilir günün geçtiği gibi test yap benim bir yakınım adet tarihinden birkaç gün önce test yapmıştı negatifti günü geçtikten sonra kaset testte pozitifi görmüştü

üstünü görme kanaması olabilir bebek düşünüyorsan erken gebelik testi yapabilirsin bebek düşünmüyorsan da bi kadın doğum uzmanıyla görüşmelisin
Bebekten yana hep korumasz gireriz de ama icimi korku kaplıyor

benim genelde bu durum adet olacağım zaman öncesinde sökülme sürecinde yaşıyordum lekelenme ve pıhtı şeklinde geliyordu sonra kanama başlıyordu…farklı bir açıklaması var mıdır bilmiyorum
Bende hic boyle olmaz

Adetim düzenli dir hep 3 gün sonra regl olmam lazım olmasam hamilemiyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…