• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam var ve gecmiyor

Nur asel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
5
0
1
28
Merhabalar reglimi ayin 4 un de oldm ama cok az az geldi simdi kanli akintim var yarin doktora gidicem ama yine de sormak istedim sizde neden olabilir cok korkuhr gecen ay hormonlarima baktirmistim bu arada normal cikmisti

ben de aynı durumdayım adetim bittikten bir hafta kadar sonra lekelenmem oldu ve 3 4 gün sürdü çok tedirginim internete göre ben kanserm hafta içi doktora gideceğim smear testi yaptiracagim 😔

ben de aynı durumdayım adetim bittikten bir hafta kadar sonra lekelenmem oldu ve 3 4 gün sürdü çok tedirginim internete göre ben kanserm hafta içi doktora gideceğim smear testi yaptiracagim 😔

Ahhh ... benim yaptigim hatayi yapmayin bende cok kurdum kafamda bende smear sonucu bekliyorum. Benimde ilk kez regl sonrasi 3-4 gun devam eden bir kahverengi akintim oldu kist falan diye dusundum ama dr kist yok dedi cikolata kistinden korkuyordum... bakalim sonuc ciksin haber veririm size ama uzun suruyor cikmasi imkaniniz varsa ozelde yaptirin ketem e gore daha kisa surede cikiyormus snairim gecmis olsun kotu birsey cikmaz sanmam her kadinin basina gelen seyelr ilk kez yasayinca bizler hemen panik oluyiruz.. dr a soyledigimde gayet rahat olur arada oyle seyler demisti kaale bile almadi oyle diyeyim.

Ahhh ... benim yaptigim hatayi yapmayin bende cok kurdum kafamda bende smear sonucu bekliyorum. Benimde ilk kez regl sonrasi 3-4 gun devam eden bir kahverengi akintim oldu kist falan diye dusundum ama dr kist yok dedi cikolata kistinden korkuyordum... bakalim sonuc ciksin haber veririm size ama uzun suruyor cikmasi imkaniniz varsa ozelde yaptirin ketem e gore daha kisa surede cikiyormus snairim gecmis olsun kotu birsey cikmaz sanmam her kadinin basina gelen seyelr ilk kez yasayinca bizler hemen panik oluyiruz.. dr a soyledigimde gayet rahat olur arada oyle seyler demisti kaale bile almadi oyle diyeyim

son gunlerde neredeyse günümün tamamını internetten kadın kanserleri yazıları okumakla geçiriyorum psikolojim hiç iyi değil sürekli vücudumu dinliyor her belirtiniz ben de de olup olmadığına bakıyorum. Sol kasığım ağrıyor ve birkaç gündür böyle lekelenmem oluyor internette ara kanamaların en önemli sebebinin kanser olduğunu okuyorum daha 30 yaşındayım 1 küçük kızım ve bir bebeğim var onlara bakıp bakıp huzunleniyorum. Kafam sürekli bununla meşgul.. yeme içmeden de kesildim. yarın yada Perşembe özele gidip muayene olacağım ama öyle korkuyorum ki doktordan kötü bişey duyacağım diye. Smear testinin sonucunu beklemek çok zorlu olacak benim için. 😔😔

son gunlerde neredeyse günümün tamamını internetten kadın kanserleri yazıları okumakla geçiriyorum psikolojim hiç iyi değil sürekli vücudumu dinliyor her belirtiniz ben de de olup olmadığına bakıyorum. Sol kasığım ağrıyor ve birkaç gündür böyle lekelenmem oluyor internette ara kanamaların en önemli sebebinin kanser olduğunu okuyorum daha 30 yaşındayım 1 küçük kızım ve bir bebeğim var onlara bakıp bakıp huzunleniyorum. Kafam sürekli bununla meşgul.. yeme içmeden de kesildim. yarın yada Perşembe özele gidip muayene olacağım ama öyle korkuyorum ki doktordan kötü bişey duyacağım diye. Smear testinin sonucunu beklemek çok zorlu olacak benim için. 😔😔

Bende netten cok arastirma yaptim kafayi yeme noktasına geldim... en buyi zarari bu sekilde yapiyoruz kendimize bence hakkinizda hayirlisi olsun kotu birsey cikmaz sanmam rahat olun arada oluyor degisiklikler vucutta. Guzel sonuclarinizi bekliyorum.

Yakin zaman da smear testi yapildi mi? En son ne zaman yaptırmışsınız

Merhaba bende de olmuştu bende kananam 28 gün sürdü en son doktora gittim ilaç verdi öyle kesildi adetim kan tahlili yapti bir sorun yok dedi stres yapma ondan olabilir demişti

Merhaba gittiniz mi dr ye guzel haberlerinizi bekliyorum ins
merhaba , evet gittim minicik bir kist çıktı fakat dotkorum kendi kendine kaybolur tedavilik bir şey değil dedi enfeksiyon olduğunu söyledi zaman zaman böyle kanamaların normal olabileceğini söyledi hatta sordum acaba yumurtalık kanseri filan olabilirmi diye güldü saçmalama dedi :) enfeksiyon için ilaç verdi smear sonucum 1 hafta içinde çıkacak merakla onu bekliyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim sizin smear sonucunuz çıktı mı peki ?

merhaba , evet gittim minicik bir kist çıktı fakat dotkorum kendi kendine kaybolur tedavilik bir şey değil dedi enfeksiyon olduğunu söyledi zaman zaman böyle kanamaların normal olabileceğini söyledi hatta sordum acaba yumurtalık kanseri filan olabilirmi diye güldü saçmalama dedi :) enfeksiyon için ilaç verdi smear sonucum 1 hafta içinde çıkacak merakla onu bekliyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim sizin smear sonucunuz çıktı mı peki ?
Cok şükür birsey cikmamis bakin bosuna stres oldunuz.. benim bir iki gune cikar sanırım henuz cikmadi

Cok şükür birsey cikmamis bakin bosuna stres oldunuz.. benim bir iki gune cikar sanırım henuz cikmadi
Bı daha asla yapmam bu hatayı internetten sikeyetlerine göre kendi kendine teşhis koymak, o yaşadıklarım yemeden içmeden kesilmelerim..çok yıprattım kendi kendimi.

smear sonucunun gelince haberlerinizi bekliyorum tertemiz çıkar umarım 🥰 🌸

Back
X