- 7 Ekim 2014
- 24
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi kedicikk34
Evet kandan baktırmak mantıklı geliyor ama bayram olunca evime en yakın hastanenin kadındoğum servisi yok2 gunde bir bhcg baktirabilirsiniz cevap bulabilmek icin. Eger deger duzenli artiyorsa hamilelik saglikli ilerliyor demektir. Ben sizin yerinizde olsam sik sik doktora gitmek yerine uc kez iki gun arayla bhcg baktiririm.
80 liraya yaptiriyordum ben. Kadin dogum bolumu olmasina gerek yok laboratuarlqrdq yapiyorlar bhcg testini belki ic hastaliklari doktoru falan istem yapabilirEvet kandan baktırmak mantıklı geliyor ama bayram olunca evime en yakın hastanenin kadındoğum servisi yoközellerin tahlilleri pahalı ama sanırım başka da anlamanın yolu yok haklısınız... ama böyle bi durumu yaşayıp sonradan kesesi oluşan var mı onu merak ettim ben kanamam da bugün durmuş
Kanımdan hiç bakılmadı5+2 ama neye göre haftası işte kese yok bebek yok haftayi tespitte sorun olabilir. kan değeriniz şuan kaç? Ona göre kese yorumu yapılır anca.
Son adetine göre yorumlayamazsın maalesef beta değerini görmek lazımdı kan verseydin herhangi bir hastanenin acilinde yorumlardık ama denildiği gibi kimyasal olabilir bazen 80 100lere çıkar gebelik hormon değeri sonra kanamayla düşerHanımlar bir şey danışacağım. Bu konu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan yazarsa sevinirim. Bu ay adetliyim sandım zamanımdan bi kaç gün önce kahverengi lekeler geldi normalde de adetim kahverengi ile başlar kırmızıya döner 7-8 gün kahverengi geldi sonra birden kesilince ben ne oluyor dedim neden kırmızıya dönmedi. Pazartesi günü test yaptım anında 2 çizgi belirdi, başka bi test aldım o da hemen belirdi pozitif çıktı. Cuma gününe kadar ara ara kahverengi akıntılar devam etti. Cuma kırmızıya döndü ve çoğaldı. Doktora gittik ultrasonla karnımdan baktı (son adetime göre 5+2 haftalıktı) doktor kese yok gebelik yok dedi, daha önceden de 2 kimyasal denilen gebelik yani düşüğüm vardı dr onu duyunca bu da muhtemelen öyle dedi kanamayı düşünerek de. (1tane 6 yaşında normal yola hamile kalarak doğum yaptığım kızım var) ama ben şimdi şüphe duyuyorum 5+2 haftalıkta doktorun keseyi görmeme ihtimali var mı?? Kese sonradan oluşmuş olamaz mı? Kanamaya rağmen hamileliği devam eden çok belki benim de öyledir diye düşünmekten edemiyorum. Ki diğer iki düşüğümde de ağrım ve kanamam çok fazlaydı bu kez aşırı kanama yok ağrı da çok çok değil normal düzeyde. Ya düşmediyse? Ya kesem sonradan oluşmuşsa?? Kanımdan da bakılmadı. Dr kandan bakalım 2 gün sonra yine bakalım düşüşüne bakalım dedi. Önceden de olduğu için süreci biliyorum istemedim gerek duymadım yani kan değerim de belirsiz. Bilgisi olan yazabilir miiii????