- 7 Ekim 2014
- 24
- 2
- 34
- Konu Sahibi kedicikk34
Hanımlar bir şey danışacağım. Bu konu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan yazarsa sevinirim. Bu ay adetliyim sandım zamanımdan bi kaç gün önce kahverengi lekeler geldi normalde de adetim kahverengi ile başlar kırmızıya döner 7-8 gün kahverengi geldi sonra birden kesilince ben ne oluyor dedim neden kırmızıya dönmedi. Pazartesi günü test yaptım anında 2 çizgi belirdi, başka bi test aldım o da hemen belirdi pozitif çıktı. Cuma gününe kadar ara ara kahverengi akıntılar devam etti. Cuma kırmızıya döndü ve çoğaldı. Doktora gittik ultrasonla karnımdan baktı (son adetime göre 5+2 haftalıktı) doktor kese yok gebelik yok dedi, daha önceden de 2 kimyasal denilen gebelik yani düşüğüm vardı dr onu duyunca bu da muhtemelen öyle dedi kanamayı düşünerek de. (1tane 6 yaşında normal yola hamile kalarak doğum yaptığım kızım var) ama ben şimdi şüphe duyuyorum 5+2 haftalıkta doktorun keseyi görmeme ihtimali var mı?? Kese sonradan oluşmuş olamaz mı? Kanamaya rağmen hamileliği devam eden çok belki benim de öyledir diye düşünmekten edemiyorum. Ki diğer iki düşüğümde de ağrım ve kanamam çok fazlaydı bu kez aşırı kanama yok ağrı da çok çok değil normal düzeyde. Ya düşmediyse? Ya kesem sonradan oluşmuşsa?? Kanımdan da bakılmadı. Dr kandan bakalım 2 gün sonra yine bakalım düşüşüne bakalım dedi. Önceden de olduğu için süreci biliyorum istemedim gerek duymadım yani kan değerim de belirsiz. Bilgisi olan yazabilir miiii????