• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanamam var ama yumurtalarım düsmedi yardım lütfen

sedaseda34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
23
3
86
34
İstanbul
2 aylık evliyim Dün adet tarihimdi. Kanamam ve cok kasık agrım var ama yumurtalarım düsmedi. Nedeni ne olabilir lütfen yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım bende bi sorunmu var daha önce böyle birsey yasamadım. Hastaneye mi gitsem hemen?

ben de hiç bakmadım adet olurken yumurta düştü mü düşmedi mi diye. mutlaka düşüyordr yani :)

yumurta düşmesi diye bir durum yoktur arkadaşlar. çünkü senin yumurtalıklarından yola çıkan yumurta eğer tüplerde sperm ile karşılaşmazsa bir kaç gün içinde yok ulur yani orada top gibi kalmaz. senin adet zamanı o pıhtılar sadece rahim iç duvarını kalınlaştıran pıtılar her zaman olacak diye bir kaide yok saygılar :42:

ben de hiç bakmadım adet olurken yumurta düştü mü düşmedi mi diye. mutlaka düşüyordr yani :)

Normal durumda düsmesi lazım ama bu sefer yumurtaydı pıhtıydı hicbirsey yok sadece kan ben böyle birsey ilk defa gördüm kimsedende duymadım sabaha düzelir düserler dedim ama ne gelen ne giden var. Acaba üstüne görmeyle alakalı bi durummu bunuda yeni ögrendim nettte gezinirken. Bir bilgim yok yine üstüne görmeyle alakalı

yumurta düşmesi diye bir durum yoktur arkadaşlar. çünkü senin yumurtalıklarından yola çıkan yumurta eğer tüplerde sperm ile karşılaşmazsa bir kaç gün içinde yok ulur yani orada top gibi kalmaz. senin adet zamanı o pıhtılar sadece rahim iç duvarını kalınlaştıran pıtılar her zaman olacak diye bir kaide yok saygılar :42:
Onlar düserek yok oluyor iste kanla beraber vücuttan atılıyorlar ve suana kadar bütün adetlerim öyleydi benim ilk defa böyle bir durum yasıyorum :-/

Normal durumda düsmesi lazım ama bu sefer yumurtaydı pıhtıydı hicbirsey yok sadece kan ben böyle birsey ilk defa gördüm kimsedende duymadım sabaha düzelir düserler dedim ama ne gelen ne giden var. Acaba üstüne görmeyle alakalı bi durummu bunuda yeni ögrendim nettte gezinirken. Bir bilgim yok yine üstüne görmeyle alakalı
bildiğim kadarıyla üzerine gördüğün adet normal adete benzemiyor. silik bi akıntı. dediğin yumurta düşmesi olayını da bilmiyordum senden duydum şimdi. bence endiselenme.. bir keresinde benm de öyle olmuştu ama ben iklim değişikliği dedim. Çünkü şehir degistirmistim. istersen bi doktora görün canm ve sonucu da bize bildir lütfen. :)

Onlar düserek yok oluyor iste kanla beraber vücuttan atılıyorlar ve suana kadar bütün adetlerim öyleydi benim ilk defa böyle bir durum yasıyorum :-/
kesinlikle yanılıyorsun neyse sen hastaneye git biraz doktorlarında gülmeye hakkı var :34:

soyledigin sey bana cok garip geldi ilk kez duydum. ben senelerce duru kan olarak adet oldum. pihti halinde sonradan gelmeye vasladi ve beni hep tedirgin etmistir pihti halinde gelmesi. bunu size kim soylefi doktor mu? bence telas edecek bisey yok..

Son düzenleme:
o yumurta sandığın pıhtılar yumurta değil, rahim duvarınnın dökülen parçaları.
her ay olmak zorunda da değil.

Back