• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam var ama sancım yok, adet miyim? Yoksa..

brabrabrak

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
10
4
6
25
Normalde 2-3 ayda bir regl oluyordum, geçen ay düzene girsin diye tarlusal kullanmaya başladım, bu ay beklediğimden 15 gün sonra adet oldum. Kanamam var fakat sancım yok. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik yaklaşık 20-25 gün önce, bu kanamanın gebelikle ilgisi olabilir mi? Çünkü hiç sancım yok. 5-6 gündür kanıyordum, şuan kanamam sadece idrardan önce oluyor.

Adet miyim yoksa gebelik belirtisi mi? Korkuyorum.

Yok stresten böyle oluyorsundur hamile olduğunu sanmıyorum ayrıca işin islamı veya Ahlaki kısmın tamamen bir yanda dursun ben hemcinslermin böyle ucuz ilişkilerden uzak durması taraftarıyım gerçekten seven erkeğin böyle hormonel bir adım atacağını sanmıyorum eşim 15 sene sevdi bizim hiç böyle yakınlaşmalara ihtiyacımız olmadı 😊 tabiki yine senin kararın tercihin😊

Yok aşkım be ders vermek haddim değil ben şükür mutluyum seninde hakettiğin bir hayatın olsun diye naçizane fikrimi söyledim hoşçakal😊

Sürtünme yoluyla ki çok çok düşük bir ihtimal ama gebe kalsan bile tarlusal kullanmışsın yani olası bi gebelik söz konusu değildir. Geçmiş olsun...

Back