• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam uzun surdu doktora gidemiyorum

LongRiver90

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
11
2
6
34
Çanakkale
Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba.Erkek arkadasim ile ilk cinsel ilişkimi yasadim.Kizlik zarim galiba kalin olacak ki baya zorlandik ve dogrusu kendimi biraz kastim.Erkek arkadasim defalarca denedi.kan geldi ve cok canim yandigi icin biraktik.Fakat kanamam durmuyor 24 saati gecti.hala ufak ufak geliyor.tam olarak kan da denilemez.kahverengi kırmızı arasi bi renk.tam gecti diyorum, tuvaletimi yapinca yeniden azar azar geliyor.doktora gitmeye cekiniyorum ama okuduklarima gore gitmem lazimmis.vajinamda yirtik olabilirmiş. Ote yandan da kanamasii 3 4 gun devam eden ve sonradan duranlar da varmış. Ne yapmaliyim lutfen yardim edin.kanamam cok cok az geliyor 1 2 saatte 1 kez ufak leke seklindr.dedigim gibi tuvaletimi yapincada cok hafif bi kan.nolur yardim edin anormal bi durum var mi? :(

bence bir doktora görünmende fayda var.
azar azar lekelenme şeklindeyse çokta korkmana gerek yok diye düşünüyorum
çevremdende duyduğum kadarıyla bu şekilde 3 gün kanaması olanlar var normal diye biliyorum ama çok endişe duyuyorsan muayene ol.
neden çekiniyorsun ki?

Öncelikle yorumun için tesekkur ederim. Dikiş atılması gerekebiliyormuş kanama uzun zaman devam ederse. Benim de 2 gun olacak nerdeyse.Yani bu sosyal özgürlüğümü engelleyecek.belki dikiş atildiktan sonra 1 2 gun oturmakta bile zorlanacagim.bunun fark edilmesi beni geriyor.Fakat bu sabah uyandigimda hicbirr sey yoktu.hala da yok.acaba durmuş mudur diye dusunuyorum? Yine de doktora gitmeli miyim? Gerçekten bu 3 4 gunu bulan kanamalar normal mi değil mi çıldırmak üzereyim

benimde kanamam 1 güne yakın sürmüştü..ama çok az şekilde damla damla..sonra geçmişti...
siz bileceksiniz artık ya durmasını bekleyecek yada doktora gideceksiniz içiniz rahatlayacaksa...

Türlü türlü insanlar var, mesela sizin gibi, dar görüşlü ve cinselliği günah ile bağdaştiran.Ne yazik ki, mesleğimiz ne olursa olsun, istersek doktor olalım boyle bir ideolojiye sahipsek hastalara sizin gibi yaklaşım sergileyebiliriz.cekincem doktor da olsa dar goruslu olmasıydı. Şükürler olsun ki değildi.ayrica burask bir yardimlasma ortami niyenitiz farkliysa yorum yapmayiniz. Ve son olarak, Parolaneydi sana cok tesekkur ederim dedigin gibi normalmis bu durum :)

Back