Kanamam oluyor lütfen yardim edin

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Merhabalar 7 haftalık hamileyim. Dün gece tuvalete gittiğimde idrarimda renk değişikliği gördüm. Peçeteyle silindigimde pencerede lekelenme tarzı kanama olduğunu gördüm. Hastaneye gittik apar topar. Alttan muayene ettiler. Daha önce kalp atışlarını falan da görmemiştik. Bunun vesilesiyle bebegimin kalp atisini da gorduk. Doktor bir sorun görünmüyo ama yine de böyle şeyler düşük tehdidi olarak algilaniyo dedi ve progestan yazdı. Ve ev işi bile yapmayacksin yatacaksın dedi. Bende dünden beri hapı almaya başladım. Sizce bisey olur mu? Bu tarz lekelenmeler normal mi?

Tatlım takma kafana bi cok insanda oluyor bu dinlen ve progestani duzenli kullan hicbir seyin kalmaz

Çok şiddetli bir kanama olmadığı sürece sorun değil. Bebek yerleştikçe ara ara kanama olur.

Tatlım takma kafana bi cok insanda oluyor bu dinlen ve progestani duzenli kullan hicbir seyin kalmaz
Ilk gebeliğim bu benim. Etrafimdaki coğu insan ilk gebeliklerin çoğu düşük olabiliyor deyip duruyor cok korkuyorum. Hele dün bi de kalp atışlarını gördükten sonra onu kaybetmekten cok korkuyorm

Ilk olarak hayırlı olsun cankm, Ara kanamalar gayet normal.

Doktorun dedigi gibi bol bol uzanin gerekmedikce ayaga pek kalmayin ilacinizida için Allahin izniyle birseycik olmaz icini ferah tut

Lekelenme tarzı kanamalar normal mi yani? Kanama nasıl olursa korkmalıyım peki
Adet kanaması gibi olursa. Ara kanamada kan pedin çeyreğini kaplar 1-3 gün sürer. Yoğun kanamada 1 pedi doldurur, sık değişir.

Düşme belirtisi sadece kanama değil. Buna ateş, aniden kesilen bulantı, şiddetli karın ve kasık ağrısı vs eşlik eder.

Bolca dinlenip su iç.

Ilk gebeliğim bu benim. Etrafimdaki coğu insan ilk gebeliklerin çoğu düşük olabiliyor deyip duruyor cok korkuyorum. Hele dün bi de kalp atışlarını gördükten sonra onu kaybetmekten cok korkuyorm
Korkma canim stres yapma bendede oldu 3 gunde gecti sen dinlenmene bak bi cok kadinin gebeligi bole geciyor ilk gebelik son gebelik diye bisi yok 2. De 4. De bile olabiliyor bu

Hmm anladım cok teşekkürler

Doğurana kadar kanamam vardı. Yedi buçuk aylık doğdu bebeğim çok şükür sağlıklı bir sıkıntı olmadı ama yemeğim önüme geldi WC hariç kalkmadım

Öncelikle geçmiş olsun. Gebeliğimin 36.haftasına kadar kanamam oldu, progestan kullandım günde 600mg. Çok şükür sağlıkla kavuştuk. Darısı başınıza Stres yapmayın, ayaklarınızın altına yastık koyup yükseltin, öyle yatın. Yukarıya vs uzanmayın. Ağır kaldırmayın. Kanamanız geçene kadar ev işi yapmayın

Cok teşekkür ederm. Bende sabah öğle akşam olmak üzere 3 kere progestan kullanıyorum. Ama baş ağrısı ve halsizlik yaptı. Ne olursa olsun kullancm. Herşey bebişim için. Ama evde kadin olarak ben varım. Ailem uzakta. Eşim tarafı da hep çalışıyorlar. Bana yardım edecek kimse yok. Mecbur evde ev işlerini ben yapcm. Arada eşim sağolsun yardım ediyor ama o da işten yorgun geliyor. Zaten ev o kadar da kirlenmiyor. Arada yere bisey dökülürse falan belki.

Bnmde ilk düşük oldu malesef ama senin klp atmış çok şükür inş bişey olmaz.. ilacını düzenli kullan bol su iç ve dinlen...

Lekelenme tarzı kanamalar normal mi yani? Kanama nasıl olursa korkmalıyım peki
Bende 8.haftada adet kanaması gibi kanama olmuştu. Pijama falan her yer batmıştı düşün. Progestan iğne ve fitil kullandım. Şükür geçti. Olabiliyor böyle kanama ve lekelenmeler. Sıkma canını içini ferah tut. Bol bol dinlen su iç.

dün beta hcg 1200 lerdeydi ama kahverengi kanamam oldu alttan ulturasyon istedi doktor ve yaptı yapınca zaten biraz cok oldu. Progrstan yszdılar. Ama doktor bana salı kese görünür ama demişti baska bir doktor dün ki sen hamilr bile değilsin dedi kanaman devam ederse adet görüyotsun adetin on gecikmiş demektir dedi ya yakınlarımdan da böyle olanlar oldu gebelkleri devam etti hatta hastaneye yatırdılar. Ne yapmalıyım düşürüyo muyum bilmiyorm.

Progesteronuna devam et bence canım kötü konuşan kim olursa olsun takma kafana. Beta hcg de güzel yükselmiş. Kese biraz geç görünebilir. Biraz daha bekle sabret. Alan da allah veren de. Inşallah bebisin sana tutunur da onun o minik kalbinin atışlarını duyarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…