kanamam neden hala kesilmedi?

Karakuzucanan

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
72
2
41
Ya kızlar bugün doğum yapalı 50 gün oldu, ama hala kanamam devam ediyor. 34. haftada sezeryanla doğum yapmıştım, 40 gün geçince damla damla gelmeye devam etti. ama bugün epey artmış. Neden acaba?

Ya kızlar bugün doğum yapalı 50 gün oldu, ama hala kanamam devam ediyor. 34. haftada sezeryanla doğum yapmıştım, 40 gün geçince damla damla gelmeye devam etti. ama bugün epey artmış. Neden acaba?

endilenme canim cok normal.normal dogumdan sonra 40 gun kan gelmesi cok normal yazinda belirttigin gibi damla damla demisin.sonrasindada ayhali olmusundur oyunden bu surec uzamistir mnmerak etme ama icin yine rahat deyilse doktoruna basvurcanim.

canım sende benim gibi erken doğum yapmışsın allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin inşallah bende 36+2 de sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu 2.040gr doğdu senin bebişin ne kadar doğdu ve şimdi kaç kilo mama veriyomusun bebeğine merak ettim

canım kanamanın uzun surmsı cok normal 40 gun benımde kanamam oldu az az sonra bırden cogaldı temız kan gelyorsa canım reglı olmussundur ondan bırbırıne eklenınce uzun gıbı gozukuyor ama endıselenme benımde ole olmustu

kızlar benimde kırkım 1 martta çıktı ve ben ogün regl oldum..daha sonra 1nisanda kanamam tekrar oldu ama mayıs kanamam hala olmadı..sizce normal mi?siz yaşadınız mı böyle bişey?

canım sende benim gibi erken doğum yapmışsın allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin inşallah bende 36+2 de sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu 2.040gr doğdu senin bebişin ne kadar doğdu ve şimdi kaç kilo mama veriyomusun bebeğine merak ettim

Canım benimki 2 kilo doğdu, sonra 1.750 ye düştü. Ben gebelik zehirlnmesi nedeniyle erken doğum yaptım, böbreklerde falan fonksiyonn bozukluğu başlamıştı ve bebek 34 haftada doğmasına rağmen 32 haftalık bebek değerlerine sahipti, yani 2 hafta boyunca ne kilo almış, ne de gelişmiş. Ama şşimdi çok şükür daha iyi, en son 3 kilo 400 gramdı. Bizimki biraz obur, başta sadece beni emiyordu ama bazen sütüm yeterli gelmiyor. milupa vermek zorunda kalıyorum.akşamları falan. sütüm artsın diye uğraşıyorum sadece beni emsin diye ama biraz stresli bir anneyim, en ufak bişeye kafam takıldı mı sütüm azalıyor, bizimki de basıyor çığlığı. İstersen verme :)) Senin bebek ne durumda, mama vermek zorunda kalıyor musun?

Canım benimki 2 kilo doğdu, sonra 1.750 ye düştü. Ben gebelik zehirlnmesi nedeniyle erken doğum yaptım, böbreklerde falan fonksiyonn bozukluğu başlamıştı ve bebek 34 haftada doğmasına rağmen 32 haftalık bebek değerlerine sahipti, yani 2 hafta boyunca ne kilo almış, ne de gelişmiş. Ama şşimdi çok şükür daha iyi, en son 3 kilo 400 gramdı. Bizimki biraz obur, başta sadece beni emiyordu ama bazen sütüm yeterli gelmiyor. milupa vermek zorunda kalıyorum.akşamları falan. sütüm artsın diye uğraşıyorum sadece beni emsin diye ama biraz stresli bir anneyim, en ufak bişeye kafam takıldı mı sütüm azalıyor, bizimki de basıyor çığlığı. İstersen verme :)) Senin bebek ne durumda, mama vermek zorunda kalıyor musun?

bende tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım ilk 10 gün sadece emzirdim ama kontrolde 10 günde 80gr almıştı doktor çok az buldu ve mamaya başladık prematil mama kullandım 4 saatte bir şimdi aptamil1 kullanıyorum en son kontrolde 2 900 çıkmıştı 1 ay olmuştur sanırım cuma günü bakıcaz bakalım ne kadar oldu bu gün tam 63 günlük oğlum strese gelince şimdiden sağlık ocağındaki hemşire ile kavga ettim topuk kanı yüzünden.. eczacı ile atıştım tarihi geçik vitamin vermiş multi tabs kullanıyorum bu arada.. toktorla ilgili ise şikayette bulundum sinirli tavrından dolayı.. şu halime bak aslında çok çekingen biriyim ama oğlum doğduğundan beri onunla ilgili konularda atmaca gibiyim.. hiç sevmem çirkefliği ama buluyo işte benide... cuma günü kilomuzu yazarım sanırım 4 ü geçti çok kollarım ağrıyo artık taşırken

X