- 20 Kasım 2007
- 72
- 2
- 41
- Konu Sahibi Karakuzucanan
Ya kızlar bugün doğum yapalı 50 gün oldu, ama hala kanamam devam ediyor. 34. haftada sezeryanla doğum yapmıştım, 40 gün geçince damla damla gelmeye devam etti. ama bugün epey artmış. Neden acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar bugün doğum yapalı 50 gün oldu, ama hala kanamam devam ediyor. 34. haftada sezeryanla doğum yapmıştım, 40 gün geçince damla damla gelmeye devam etti. ama bugün epey artmış. Neden acaba?
canım sende benim gibi erken doğum yapmışsın allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin inşallah bende 36+2 de sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu 2.040gr doğdu senin bebişin ne kadar doğdu ve şimdi kaç kilo mama veriyomusun bebeğine merak ettim
Canım benimki 2 kilo doğdu, sonra 1.750 ye düştü. Ben gebelik zehirlnmesi nedeniyle erken doğum yaptım, böbreklerde falan fonksiyonn bozukluğu başlamıştı ve bebek 34 haftada doğmasına rağmen 32 haftalık bebek değerlerine sahipti, yani 2 hafta boyunca ne kilo almış, ne de gelişmiş. Ama şşimdi çok şükür daha iyi, en son 3 kilo 400 gramdı. Bizimki biraz obur, başta sadece beni emiyordu ama bazen sütüm yeterli gelmiyor. milupa vermek zorunda kalıyorum.akşamları falan. sütüm artsın diye uğraşıyorum sadece beni emsin diye ama biraz stresli bir anneyim, en ufak bişeye kafam takıldı mı sütüm azalıyor, bizimki de basıyor çığlığı. İstersen verme :)) Senin bebek ne durumda, mama vermek zorunda kalıyor musun?