kanamam neden hala devam edıyor:(

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
merhaba arkadaslar ben 19 gün once kurtaj oldum ve doktorum izinded oldugu ıcın kontrole henuz gıdemedım ancak ara ara kanamam devam edıyor ve bu benı cok endıselendırıyor daha oncede bebegımın kalbı durdugu ıcın kurtaj olmustum ama hemen ıyılesmıstım ve kanamam 2 gun surmustu sımdı ıse ters gıden bırseyler var gıbı korkuyorumda baska doktora gitmeye bı fıkrı olan varmı?

arkadaslar yardım etcek kımse yok mu ya... dün ılıskıye girerken cok acayıp bır sancı girdi kasıgıma kıpırdıyamdım cok korktuk ama pesınden kanamam olmadı 5 dk sonra kendı kendıne hafıfıledı ve gectı zaten korkuoyrdum simdi dahada endıselendım bı fıkrı olan noglur bisiy desin........

sende başka bir doktora git
ila o doktor şartmı cnm.
olmazsa tlfnu varsa ara bilgi al ama bekleme bu şekilde.
rahim çok önemli allah göstermesin pişman olma sonradan..

sende başka bir doktora git
ila o doktor şartmı cnm.
olmazsa tlfnu varsa ara bilgi al ama bekleme bu şekilde.
rahim çok önemli allah göstermesin pişman olma sonradan..

şart degıl ama patolojı sonucumda o doktorda onun ıcın beklıyorum bide acıkcası korkuyorum gidip kötu bisiy duymaktan..

Öncelikle geçmiş olsun Allahım bi rdaha yaşatmasın inşallah.
Bende 2,5 sene önce bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj olmuştum ve kanamam neredeyse 1 ay buldu.
Ve bir daha ki adet olmama biten kanamadan yaklaşık 1,5 ay sonra oldu. Ve kürtajdan 8 ay sonra tekrar hamile kaldım.
Çok şükür bir sorun yoktu patoloji sonucum da temiz çıkmıştı.
Normal olduğunu düşünüyorum bence fazla endişelenip kendini yıpratma.
Eğer kanama şiddetli ise o ayrı tabi mutlaka bir doktora görünmen lazım o zaman.
Ama öyle olduğunu sanmıyorum yüreğini ferah tut Rabbım gönlüne göre versin, dertlerin gidip bir daha gelmesin inşallah.

saol canım içimi rahatlattım ıns benımde temız cıkar sonucum..cok kanamam yok leke gibi geliyor cok ıns senınkı gıbı olurum..

bende 3 kasımda küğrtaj oldum o günden bu yana bazen fazla bazen az devam ediyordu doktora gittğim bi kaç kez birşey söylemedi takibe aldı sonra östrojen takviyesi verdi yine kesilmedi hiç test yapmamıştı başka bi doktora gittim test yaptı ve progesteron düşük çıktı sebebi buymuş duphaston kullanıyorum şimdi kesildi çok şükür.başka bir sürü kötü sey düşünmüştüm insan panik oluyor.elhamdülillah rahtladım sen de mutlaka doktora git doktor ya östrojen ya progesterondan kaynaklanır demişti

canim en son ultrasonda parca kalip kalmadigini kontrol ettirmismiydinn

inş benımde öyle bırseydır canım bende sifa bulurum ve hepımız saglıklı bebekler dünyaya getırırız..

canim en son ultrasonda parca kalip kalmadigini kontrol ettirmismiydinn

yok canım henuz doktora gitmedım doktorum ızınde bende baska doktorada gitmedım korktugumdan beklıyorum pazartesı döncek ızınden randevu aldım ozaman bellı olcak ne oldugu

slm bende yaklaşık 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım düşük yapıyordum kanamam hala devam ediyo 2 gündür hafifledi ama ara ara açık renkte oluyo ben ilişkiye ne kadar zaman girebiliyoruz bi bilginiz varmı diye soracaktımm ne zaman hamilelik düşünülebiliyor yazarsanız sevinirim...

benim biyokimyasal gebelikten sonra bayağı kanamam olmuştu önce anlamamış ve adet sanmıştım
meğer uzayınca küçük çapta bir düşük yaşamışım...bıraksaydım bir aydan fazla kanamam olurdu herhalde,
kanamayı durdurmak için bir kaç tane hap aldım her gün.

yani kürtajdan sonra normal olabilir ama yine de baktır
içinde küçük bir parça kalmış ve bundan dolayı kanama ve ağrı yapıyor olabilir...
başka doktora gitmektede de fayda var tabi...

15 gün normal zaten. Azalmaya başlamış. Hamilelik için 3 ay diyo doktorlar.

ya seni üzmek istemem ama parça olabilir vakit kaybetme bir an önce doktora git bence

çok geçmiş olsun 13 aralık bebeğimin kalp atışı alınamaması sebebiyle bende kürtaj oldum.. kanamam 15-16 gün civarında ara ara sürdü.. doktorumla konuştum hiçbir sıkıntı yok dedi 20 güne kadar olan kanamalar normal zaten 15 gün sonra kontrolüm vardı.. ama hormon testlerini yaptırmayı ihmal etme ultrason kontrolünden sonra........ben duphaston kullanmış olmama rağmen adet olmadım sonra başka bir ilaç en sonunda hormonlarım normale döndü estradiol hormonum yüksekti... şubatta adet oldum...bu tip sorunlar yaşanabiliyr sen önceki kürtajınla kıyasladığın için korkmuşsun ama içini ferah tut kontrole git parça kalmadıysa sıkıntı yoktur

ilişkiye kanama devam etmiyorsa ve kendinizi iyi hissediyorsanız 3 hafta sonra girilmesinin uygun olduğunu okumuştum her yerde bende aynı şeyi yaşadım 3 hafta sonra beraber olduk.............. hamilelik için kontrollerini yaptır hormonlar vs normal ise başka bir sıkıntı yok ise dr.lar 2-3 ay sonrası için olur diyor... benim 2. ayım doldu korunmayı bırakabilirsiniz dedi doktorum

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, Doktor tavsiyesine ve operasyonun büyüklüğüne göre değişiyor.
Ben 9 haftalık hamileydim. Bana doktorumun dediği eğer kanama yoksa ve ağrı çekmiyorsanız 3 hafta sonra girilebiliyor.
Bize 3 ay korunma vermişti. bazıları 6 ay diyor bazıları hiç gerek yok diyor. Doktorunuzla konuşmanız daha doğru olur.
Bizler biraz aceleci ve evhamlı olduğumuz için bir an evvel olsun istiyoruz ama bilmiyoruz ki bu halimiz her şeyi daha çok geciktiriyor.
Akışına bırakmayı beceremiyoruz ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…