• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanamam arttı. Yardım lütfen!!

Karakuzucanan

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
72
2
611
41
Aksaray
Slm kızlar,
bugün doğum yapalı 30 gün oldu. kanamam 2 haftadır azalmıştı, az az geliyordu. Ama dünden beri çok arttı, birden fazlalaştı. normal mi acaba? Bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatın..

CANIM KANAMAN TEMİZMİ YANİ TEMİZ KANMI GELMEYE BASLADI EGER OLEYSE ADET OLUYORSUNDUR CANIM BENIMDE OLE OLMUSTUR DOGUM YAPALI 2,5 AY OLDU V BEN 2 REGLIMIDE OLDUM KORKULCAK BISEY YOK

evet aynen öyle, normal kan geliyor. kıpkırmızı. çok ilginç ya, daha lohusalık bitmeden adet oluyor mu insan? ben de çok korktum, neden ki diye. İnşallah dediğin gibidir. teşekkür ederim, içim rahatladı.

öledirki canım oluyor işte herkesin aylarca olmıycak diye bişey yok benimde senin gibi oldu benimde 40 çıktıgı gun adetım geldı boşver kanamanın olması cok güzel bişey hem vicudundaki pis kan gidiyor hemde kilolar sevinmelisin

korkma canım daha lohusalıkda bitmeden adet olur insan demekki metabolizman süper çalışıyor.kanamanda pıhtı parça gibi şeyler olmadığı sürece korkmana gerek yok

Back
X