Kanamalı hamilelik

Hayır canim ben 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı
Affedersin ama o ucunu tam içine mi sokuyorsun ben internette izledim nasıl olacağını birde o jeli uygulayınca hemen ayağa kalkıp gezmen lazımmış ama benim doktorum öyle demedi nasıl uygulayacagimi kestiremedim

Affedersin ama o ucunu tam içine mi sokuyorsun ben internette izledim nasıl olacağını birde o jeli uygulayınca hemen ayağa kalkıp gezmen lazımmış ama benim doktorum öyle demedi nasıl uygulayacagimi kestiremedim
Üçü tamamen giriyor canım içine 5 dk yatacaksın yapınca 15 dk gesinmen lazım

Ya benim doktor dediki sen hiç kalkmayacaksin bir WC kalkacaksın neyse bu ilaca başladığımda ararım doktorumu
Banada öyle dedi canım birde ben tup bebegım ama bu ilaç etki etmesi için biraz dolanman lazım yoksa hiç bir etkisi olmuyormuş doktorum söylemişti

Valla moralimi yüksek tutmak istiyorum ama yapamıyorum yeri geliyor duayı bile dilim çevirmiyor okadar ki piskolojim kötü jelde bilmiyorum ki canım
Adı Crinone vajinal Jel,hap yerine bunu verdi bide protgestan miş
Bu jeli geçen sene benim doktorum da vermişti ama neden verdi bende unuttum inan ki.
Ümidini kaybetme ve hep olumlu düşün hatta olumlu cümleler kur ister içinden ister dışından söyle.
Allah yardımcın olsun.

Kızlar benim dün yine kanama artı pıhtı düşürdüm bir kaç kez doktorumu aradım bugün gördü beni kanama alanım çoğalmış bebeğe yaklaşmış Allah korusun tam sınıra gelmiş ve enfeksiyon çıktı hem antibiyotik iğne verdi hem progestan iğne yine verdi kalkma dinlen ayaklarını dik dedi. Bazen bebeği tutturmaya çalışmakta anneyi yorar dedi dua et dedi.

Canım inşallah bebegıne bır sey olmaz bu arada seninde kanama alanı var kesenin yanında benım de vardı keseden büyüktü hatta ama benım kanama hıc dısarı cıkmamıstı dısarıya cıkması mı ıyı BIlmıyorum inşallah sen bebegını saglıkla kucagına alırsın canım

Bende bugün gittim doktora çok şükür daha iyiyim. Kanama alanı yok ama benim de karın ağrım var. Doktor tahlil yaptı. Bişey çıkmadı. Olabilir ağrı dedi.
İnşallah en kısa zamanda hepimiz iyi oluruz. Bu süreç çok zor. Hepinizi çok iyi anlıyorum.

Benimki akıyor bazende birikiyor pıhtı olarak atıyor anlamadım valla canım rabbim sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Belki karninizin içi dardır genişledikçe ağrır bir balonu düşün ilk sisdiginde nasıl zorlanırsin öyle düşün

Belki karninizin içi dardır genişledikçe ağrır bir balonu düşün ilk sisdiginde nasıl zorlanırsin öyle düşün
Evet olabilir ama dediğim gibi geçen sene ki acı tecrübe den dolayı diken üstündeyim resmen. İster istemez stres yapıyorum.
Rabbim size de bana da tez zamanda şifa verir inşallah
Allah a emanet olun kızlar

Canım çok geçmiş olsun hiç moralini bozma. Neler atlattık bu zamana kadar. O kadar çok var ki çevrede ben kendim bu duruma s gelince herkes kendini anlatmaya başladı. Benim annem ben ve kardeşim de 5 ay kanaması olmuş doktor bana düşer demiş bak hayattayim nasibi varsa doğar. Üstelik annem kardeşimi düşürmek için çok uğraştı moralimizi bozmadan birbirmize dua ederek atlatacaz bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…