Kanamalı hamilelik

İnşallah canım benim hayırlısı olsun hakkımızda peki eşi önde dedimi sanada

Dediğiniz gibi ömrü olmaz ise isterseniz pamuklar sarin koruyup kollayin yine olacağı varsa oluyor benim tanıdığım biri bebeği düşürmek için zamanında neler yapmış neler yine düşmemiş

Dediğiniz gibi ömrü olmaz ise isterseniz pamuklar sarin koruyup kollayin yine olacağı varsa oluyor benim tanıdığım biri bebeği düşürmek için zamanında neler yapmış neler yine düşmemiş
Düşsün diye ugrasmadim ama çok da istenilen bir gebelikte değildi. Yaşım 37 iki çocuk yeter diyordum. Ama Allah'ın hesabıyla bizim hesabımız tutmuyor işte. Verince veriyor. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

İnşallah canım benim hayırlısı olsun hakkımızda peki eşi önde dedimi sanada
En son 15 gün önce gittim doktora benimki biraz geriden geliyor o yüzden henüz plasenta oluşmamıştı ama geçen sene ki hamileliğimde plasenta aşağıda idi ve baskı yapıyordu o yüzden de kanamam oldu. Bir hafta kadar dinlendim sonra yukarı çıktı. Kanama da kesildi. Ama sonra sebepsiz yere yeniden başladı ve dedim ya sonuç kötü oldu. Ama bu sana kötü örnek olmasın herkesin hikayesi başka. Sen kalbini ferah tut. Bol bol dua et.

Benimde ilkinde kanamam olmuştu gene keseyi bile gormeden düşmüştü.olumsuz düşünce Ömru olunca yasio yoksa da naparsak yapalım durmuo ömrü olanlardan nasip etsin Allahim

Peki ne zaman kesildi. Kolayca da doğum yaparsın inşallah

Amin Allah razı olsun. 3. Sezeryan olcak. 5. Aydi sanırım kesildi.doktor sıkıntı yok diyordu. Ben acile düştü diye gittim çoktu kanama. Lekelenme değildi yani

Bilmiyorum ki kızlar agirda kaldırdım iş güçte yaptım. Kızımı tuvalete de alistirdim bu süreçte. Ama siz dinlenin dikkat edin inşallah sağlıkla zamanında alırsınız kucağınıza
Amin hep beraber inşallah bide çok düşünmekte yoruo ilk düşük yaptım korkum biraz da o yüzden fazla. Onda da polip vardı ve rahim şeklim bozukmus hepsi tamir edildi hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza alalım inşallah senin bitmiş süreç bişey kalmamış

4 hafta daha dayan sonra daha da rahatlarsin bence :)

4 hafta daha dayan sonra daha da rahatlarsin bence :)

Amin inşallah. Allah'ın ol demesiyle. Düşünmemek lazım doğru diyorsun. Birincide 5 ay yattım. 3. De birazda rahatlık vardı sanırım,birazda mecburiyet hayırlısı dedim kalktım. Ömrü varmış

Doktorunuza kontrol haricinde telefonla ulasabiliyormusunuz kendi telefonunu verdi mi önemli birşey oldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…