Kanamalı hamilelik geçirip normal doğum yapan var mı acaba

Busrahj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
4
0
1
33
Merhabalar suan 33 haftalık hamıleyım hamileliğimin başından beri kanamalı geçiriyordum ayrıca progestan hala kullanıyorum merak edıyorum boyle normal dogum yapan varmı dır acaba ayrıca normal yada sezeeyan faketmez tabiki de evladım için hanısı hayırlısıyla o olsun dıye hep dua edıyorum nerede varsada Rabbım yardımcımız olsun

Geçmiş olsun, sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Benim arkadaşım sizin gibi olmuştu ve cok sağlıklı doğdu oğlu normal doğum ile.
Kalbinizi gönlümüzü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.

Merhabalar suan 33 haftalık hamıleyım hamileliğimin başından beri kanamalı geçiriyordum ayrıca progestan hala kullanıyorum merak edıyorum boyle normal dogum yapan varmı dır acaba ayrıca normal yada sezeeyan faketmez tabiki de evladım için hanısı hayırlısıyla o olsun dıye hep dua edıyorum nerede varsada Rabbım yardımcımız olsun

Arkadasim gebe ve kanamasi var ayni sekilde anneside cok kanamali 2 gebelik yasamis hatta 2. Gebeliginde parca parca kan gelmis Allah korusun 2 cocugunuda evde dogurmus normal dogumla biri 40 biri 29 yasinda suan 😊

Benim annem 5 cocugundada 9 ay kanama görüyormuş hepsi normal Doğum en sonuncusunu artık çocuk olmasın diye sezeryan olup tüplerini bağlattı

Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız nasiphangisi olu bilemiyorum ama en azından boyle güzel ornekler olmasına sevındım artık her doktor dırek sezeeyan dedıgı için acıkcası o korkutuyor biraz Rabbım tüm hamişlere hayırlı doğumlar versın

Back
X