- 4 Şubat 2016
- 2
- 0
- 6
- 37
- Konu Sahibi izmirli35esra
-
Benimde ilk haftalarımda bir miktar geldi tehliken var denildi umutlu olma bile denildi bnde progestan aliyorum alttan şuan bir tehlikem yok çok şükür dua edin canım ben yasin bile okuttumselam, ben de 11 haftalık hamileyim.20 gündür ara ara kanamam oluyor.haftada bir enjeksiyon günde 3 defa a progestan alıyorum.20 gündür minimum fiziksel aktivite ve yatış.
Nedenine bağlıymış. Doğuma kadar süren oluyomuş. 20 li haftalarda gecen oluyomuş yada korktuğumuz ihtimal gerçekleşiyormuşkızlar genelde kaç hafta civarı biter bu kanamalar sizce?
Can bizim bir akraba 9 ay boyunca kanama oldu kuzenimde ama çok şükür sağlam bebislerNedenine bağlıymış. Doğuma kadar süren oluyomuş. 20 li haftalarda gecen oluyomuş yada korktuğumuz ihtimal gerçekleşiyormuş
Benim de tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. Allah hepimize nasip etsin inşallahCan bizim bir akraba 9 ay boyunca kanama oldu kuzenimde ama çok şükür sağlam bebisler
Amin canım Allah onun dünyada geçirecek yiyecek ekmeği varsa getirir onu dünyaya dua edelim canim lansman olur sapa sağlam doğar kimi insanlar hiçbir şey yokken kalbi duruyo bebişim Allah uzun ömürler versin bebislerimize bende kalp sesini duymadım dahaBenim de tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Aminn. Benim 6. Haftanın sonralarına doğru vajinal ultrasonla duymuştuk. İnşallah sen de biran önce duyarsın bebeğinin sesiniAmin canım Allah onun dünyada geçirecek yiyecek ekmeği varsa getirir onu dünyaya dua edelim canim lansman olur sapa sağlam doğar kimi insanlar hiçbir şey yokken kalbi duruyo bebişim Allah uzun ömürler versin bebislerimize bende kalp sesini duymadım daha
İnşallah canım ya okadar heyecan varkiAminn. Benim 6. Haftanın sonralarına doğru vajinal ultrasonla duymuştuk. İnşallah sen de biran önce duyarsın bebeğinin sesini
Benimde kahverengi leke geldi kizlarBenim başından beri kanamam oluyo ara ara bebeğim iyi çok şükür 16.haftamizdayiz yatıyorum surekli ilaç iğne Rabbim cümlemizi nasip etsin sağlıklı bir şekilde
BenimdeBenimde kahverengi leke geldi kizlar
Çok şükür. Kalp atışını duyduk cnmBenimdedün gelmişti sabah bugünde geldi leke. Ama bebeği hissediyorum o yüzden gitmedim hastaneye
Oh geçmiş olsn canım Allah tekrar yaşatmasınÇok şükür. Kalp atışını duyduk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?