• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamalı gebelik

Asinam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
34
12
8
İstanbul
Hayırlı akşamlar olsun herkese
Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim. Kanamam ve sancım var. Ağrıkesici alamayacağımı düşünerek dr yalvardım resmen bu sancıları kesecek bir şey verin diye. Regl sancısına bile dayanamayan ben 10 kat fazlasına nasıl dayanayım. Endol fitil verdi. Bıçak gibi kesti ağrılarımı. Şimdide ishal oldum. Bebeğim iyi şükür tutunmuş ve rahimdede açıklık yok. Derin bir nefes aldım. Hamdolsun. Benim sorum şu. Benzer şeyler yaşayıp endol kullanan var mı? Ve böyle sancılı olanlar kaç hafta sonra geçti sancıları. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Benim de başından itibaren ağrılarım oluyor zor bir gebelik yaşıyorum ama kanamam olmadı hiç Allah yardımcın olsun inşallah

6.haftadan 15.haftaya kadar ara ara süren kanamalarim oldu. Ama serum,progestan ve pruloton kullandım. Bu bahsettiğin ilacı bilmiyorum.Bahsettiğin sancıyi da yaşadım ama onun için ayrı ilaç almamistim..

Fitil ishal yaptı her türlü sancı bitmiyo. Eşim çalışmıyo. Evliliğim berbat bir bebeğim olsun istedim bana yoldaş olsun anneliği bende tadayım. Drmekki yazmadı. Hiç bir şey yolunda gitmezken hamile kalınca böyle oluyo demek. İlk hamileliğimdede aynı sorunları yaşadım 3 ay full yattım. 3.5 aylıkken kalbi durduydu. Ne acı anlatamam. Sanırım benim bünyem kaldırmıyor hamileliği. Aldırmayı bile düşündüm bugün eve para getiren yok ben çalışmazsam üstelikte sabaha kadar kıvrandım sancıdan. Moralim diplerde ne yapıcamı bilmşyorum. Eşimin annesiyle aynı binadayız meğer onlarda çalışırken seviyorlarmış beni. Evde yatmaya başladığımdan beri eski sevgilerini hissetmiyorum. Herkes çıkarcı herkes lanet olası. Bunları neden anlattığımda meçhul. Dua edin bana.

Fitil ishal yaptı her türlü sancı bitmiyo. Eşim çalışmıyo. Evliliğim berbat bir bebeğim olsun istedim bana yoldaş olsun anneliği bende tadayım. Drmekki yazmadı. Hiç bir şey yolunda gitmezken hamile kalınca böyle oluyo demek. İlk hamileliğimdede aynı sorunları yaşadım 3 ay full yattım. 3.5 aylıkken kalbi durduydu. Ne acı anlatamam. Sanırım benim bünyem kaldırmıyor hamileliği. Aldırmayı bile düşündüm bugün eve para getiren yok ben çalışmazsam üstelikte sabaha kadar kıvrandım sancıdan. Moralim diplerde ne yapıcamı bilmşyorum. Eşimin annesiyle aynı binadayız meğer onlarda çalışırken seviyorlarmış beni. Evde yatmaya başladığımdan beri eski sevgilerini hissetmiyorum. Herkes çıkarcı herkes lanet olası. Bunları neden anlattığımda meçhul. Dua edin bana.
Canim kurma kendini. Hamile olmak biraz duygusal yapiyo insani. Belki sende yanlis anliyosundur. Artik bi karar vermissin. Bi yola cikmissin. Kaya gibi ol. Kendine acima. Cocuguna yogunlas.

canim 12 haftalik hamileyim beninde 6 haftdan beri kanamam ve sanvilarim var progestan proluton kullaniyorum zaman zaman kanamam artinca hadtanedr serunda takiyorlar ayni sekilde evliligimde cok buyuk problemler var hatta dahada ileri boyutta bosanmak üzereyim dava acicam hersey benimde ustume ustume gelio sanirim onceden takilmadigimiz ince noktalara takilmaya ve karsimizdakilerin maskesiz yuzlerini goruyoruz yani ben kendi adima oyle oldugunu dusunuyorum.rabbim cocuklarimiza saglik versin insallah tek dilegim bu

Allah bizim en büyük sahibimiz. Ona emanetiz. Ben hüzünlü kadın olmayı bıraktım. Güçlüyüm. Şu saatten sonra bebeğime odaklıyım ama hamilelik dediğin böyle olmamalı. 4 tane ablam var hepsinin çocukları var. Bu zorluk bu imtihan çok zorlu. Rabbim yardımcımız olsun. Allah sizede şafi ismi hürmetine şifa versin hem evliliğinize hem beneğinize. Amin amin ecmain...

Bebeğim 5 haftalık oldu bugün. Kanamalar devam ediyor. Arada sancı. Sabah ola hariyrola. Dr raporu uzattı ama sabah işe gideceğim. Bu zor zamanlarda birde işsizlikle mücadele edememki iş yerim yakın ve rahat. Allah büyük bana dua edin kızlar.

Bebeğim 5 haftalık oldu bugün. Kanamalar devam ediyor. Arada sancı. Sabah ola hariyrola. Dr raporu uzattı ama sabah işe gideceğim. Bu zor zamanlarda birde işsizlikle mücadele edememki iş yerim yakın ve rahat. Allah büyük bana dua edin kızlar.
canım benim ya allah yardım etsin inşallah
hayırlısıyla bebeğini al bi kucağına ilk başlarda zor olacak ama sana en güzel yoldaş olacak
bunu sana reva görenler utansın inşallah ne biçim insanlar var ya

Back