Kanama ?

TLC

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
119
94
13
31
Merhaba herkese
Hanımlar konunun yeri burası mı tam emin olamadım ama benim için şuan gerçekten dert.

Bu aralar adet olma zamanım. Bikaç güne olmam lazım normalde. Hiç bi zaman düzensiz olmamıştır. dün adet olmuşum gibi kan geldi ama bugün yok. Sabah baktım neyse dedim bekliyim belki üşüttüm ondan olmadı. Ama hala yok. Herhangi bi leke,koku,agri vs hic bisey yok. Jinekologa gitcem ama yarın şehir dışına çıkıyorum pazartesiyi beklemem lazım.

Adet zamanı yakın olduğu içinde tam emin olamadım normal mi değil mi diye. Doktorla konustum normalde olabilir önemli bişeyde olabilir kontrol etmemiz lazım dedi doğal olarak. Bi bilginiz var mıdır acaba ?

Hamile olma ihtimaliniz var mi aceba ? Bu tip lekelenmeler goruluyor diye biliyorum

Benim de oluyo arada

Rahim duvari incelmesi olabilir.. benim olmuştu doktora gittim muayne de gormustu doktor.. d.kontrol kullandigim icin olmus.. onemli birsey değildi..

Rahim duvari incelmesi olabilir.. benim olmuştu doktora gittim muayne de gormustu doktor.. d.kontrol kullandigim icin olmus.. onemli birsey değildi..
Ben d.kontrol hapı filan kullanmıyorum hic kullanmadım. hani son zamanlarda yaptığım,kullandığım farklı biseyde yok mecbur beklicem o zaman pazartesiye kadar baska yapcak bisey yok galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…