Kanama

prensesbarbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
469
248
53
38
merhaba kk uyeleri .yarin randevu aldim gidicem ama basina boyle bisi gelen varmi .bi kac gundur kanamam var ve bu ara ara oluyo .bilgisi olanlar cevaplarsa cok sevinirim tesekkurler.

yok adet kanamasinin ardindan degil.adetimi olali baya oldu .daha da var yine olmama.yani 2yada 3gunde bir kanamam oluyo .afedersin vcye gittigimde peceteye baya kan gelio

Ama siz neden duruyorsunuz biran evvel doktora görünmelisiniz,
Evli misiniz peki ? Bir çok nedeni olabilir ,

Hormonal dengesizlikler, rahim ağzındaki iltahaplar, myomlar (rahimdeki iyi huylu urlar) ve rahim ağzında bulunan polip denen et parçaları sebep olabilir. Ayrıca spiral kullanımı, doğum kontrol hapı kullanımının ilk ayları, menopozda hormon tedavisi alımı, aylık veya üç aylık iğneler ve kola cilt altına uygulanan gebeliği önleyici çubuklar da lekelenme tarzında ara kanamalara neden olabilirler.

Ama siz neden duruyorsunuz biran evvel doktora görünmelisiniz,
Evli misiniz peki ? Bir çok nedeni olabilir ,

Hormonal dengesizlikler, rahim ağzındaki iltahaplar, myomlar (rahimdeki iyi huylu urlar) ve rahim ağzında bulunan polip denen et parçaları sebep olabilir. Ayrıca spiral kullanımı, doğum kontrol hapı kullanımının ilk ayları, menopozda hormon tedavisi alımı, aylık veya üç aylık iğneler ve kola cilt altına uygulanan gebeliği önleyici çubuklar da lekelenme tarzında ara kanamalara neden olabilirler.
ewet ewliyim .yarin gitcem doktora umarim onemli bisiler yoktur.cok tesekkur ederim

ewet ewliyim .yarin gitcem doktora umarim onemli bisiler yoktur.cok tesekkur ederim

İnşallah bişeyiniz yoktur.
Bebek olmadan önce bana da olurdu doktor rahim duvarın kalınlaştığını söylemişti,Buyüzden ara kanamalarım çok oluyordu
Sonra küçük bir operasyonla kalın tabakayı aldılar ,ondan sonrada hamile kalmıştım.
Hoş bir an evvel sorunun kökeni bulup araştırmak lazım,gözardı edilecek bir durum değil.Geçmiş olsun...

İnşallah bişeyiniz yoktur.
Bebek olmadan önce bana da olurdu doktor rahim duvarın kalınlaştığını söylemişti,Buyüzden ara kanamalarım çok oluyordu
Sonra küçük bir operasyonla kalın tabakayı aldılar ,ondan sonrada hamile kalmıştım.
Hoş bir an evvel sorunun kökeni bulup araştırmak lazım,gözardı edilecek bir durum değil.Geçmiş olsun...
hadi ya sizede cok gecmis olsun tskler.

Üzerinden baya zaman geçmiş ama merak ettim doktor ne teşhis koydu aynı durum ben de de var suan ben de yatın için randevu aldım. Ve bebek istiyoruz korkuyorum

Üzerinden baya zaman geçmiş ama merak ettim doktor ne teşhis koydu aynı durum ben de de var suan ben de yatın için randevu aldım. Ve bebek istiyoruz korkuyorum
en son kontrolumde kadin dogum doktoruma gittigimde adetimin duzensiz oldugunu ve yasimdan dolayi yumurtaliklarimin biraz tembellestigini soyleyip 3ay lik ilac verdi kullanip tekrar gidicem .sizede cok gecmis olsun

mrb.sizinde başınıza ara kanama geliyormuş.benimde yumurtlama gününde geliyor.kalamıyorum hamile.dr rahim normal kalın değil dedi.

Herşey normal dedi ise doktorunuz zamanı değil belli ki ,stres yapmayın derim.
Rabbim gönlünüze göre versin size ve tüm isteyenlere hayırlı bir evlat.....

Back