• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanama..

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
İyi akşamlar kızlar benim bugün kanamam var anlam veremedim size sorayım dedim :KK43: adet gibi değil zaten adetimde bitti 3 gün önce adetten daha koyu bir renk kıvam olarakta koyu :KK43: kasılmalarda vardı anlam veremedim :110: Tam ögle vakitlerinde koltuga filan oturamadım bir batma oluyordu akşam üstü kanama oldu

İyi akşamlar kızlar benim bugün kanamam var anlam veremedim size sorayım dedim :KK43: adet gibi değil zaten adetimde bitti 3 gün önce adetten daha koyu bir renk kıvam olarakta koyu :KK43: kasılmalarda vardı anlam veremedim :110: Tam ögle vakitlerinde koltuga filan oturamadım bir batma oluyordu akşam üstü kanama oldu
evli misin canım?

ben bekarken adetimin bitiminde koyu lekelenmem oluyordu doktora gittim çikolata kistinden şüphelenmişlerdi ultrasonda birşey bulamamışlardı. olabilir hormonlardan kaynaklı olarak. şuan evliyim ve hala arada lekelenmem oluyor üşütmüş olabilirsin yumurtlama olabilir mikrop kapmış olabilirsin yani çok seçenek var kesinlikle doktora görün canım

Back