N
n_hep gül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi n_hep gül
-
Gebelik testi mi yaptın 2. çizgi silik çıktı ? silik bile olsa 2. çizgi hamile olduğunu gösteriri bir dr. gitsene hemen .günaydınn son regli tarihim 2 nisandı pazartesi günü regli olmam gerekiyodu olmadım 3 tane idrar testi yaptım kendim 2.çizgi silikti her seferinde belli belirsiz gölge gibi sürekli ağrım vardı 5-6 gündür dün gecede vardı sabah uyandım açık pembe şeklinde bişi gelmiş reglimi oluyorum acaba?normalde böle olmuyo hemen kanamam başlıyodu bilgisi olan varmı ağrım devam ediyor çok korkuyorum
günaydınn son regli tarihim 2 nisandı pazartesi günü regli olmam gerekiyodu olmadım 3 tane idrar testi yaptım kendim 2.çizgi silikti her seferinde belli belirsiz gölge gibi sürekli ağrım vardı 5-6 gündür dün gecede vardı sabah uyandım açık pembe şeklinde bişi gelmiş reglimi oluyorum acaba?normalde böle olmuyo hemen kanamam başlıyodu bilgisi olan varmı ağrım devam ediyor çok korkuyorum
peki bu yerleşme kanamasının miktarı nedir?bilen varmıı mesela ben sabah ped koymuştumm biraz gelmiş ona yani normalde ben regli olduğumda hemen gelirr az olmaya başlamaz yada günlercemi sürer yerleşme kanaması??
aynı gün yapmadım 1 gün arayla falan kötü bişi yoktur inşallah işteyim izin alıp gitmem sorun olucak hem korkuyorum yoksa adet kanamasıysa diye
öznurcumm biraz anlatırmısın arkadaşım senin nasıl olmuştu yani benim sabahtan bu saate kadar 2 tane pedi doldurmıycak kadar oldu ama 5-6 gündür çok fazla karın,bel ve kasık ağrım vardı bugünde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?