• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama

kazak3242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
5
1
1
25
5 haftalık gebeyim ve kanamam oldu ilk pembeydi sonra kahverengiye döndü ama asla pıhtılı bir şekilde gelmedi şimdi ise yine pembe oldu geçmedi progestan kullanıyorum kanamam hala kesilmedi başına böyle gelen varmı varsa da ne yapmalıyım

5 haftalık gebeyim ve kanamam oldu ilk pembeydi sonra kahverengiye döndü ama asla pıhtılı bir şekilde gelmedi şimdi ise yine pembe oldu geçmedi progestan kullanıyorum kanamam hala kesilmedi başına böyle gelen varmı varsa da ne yapmalıyım
Doktora gideydin cnm keşke ya

Yarın doktorunuza bir danışın ve kendinizi hiç yormayın. Yatın devamlı. Geçmiş olsun.

Sen sürekli kontrole git canım doğuma kadar kanaması olan var. Benim 15.haftaya kadar olmuştu

Popo altına yastık koyun uzanırken. Benim 6 haftadır kanama ve lekelenmem var sadece yatıyorum. Geçmiş olsun

Back