Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gideydin cnm keşke ya5 haftalık gebeyim ve kanamam oldu ilk pembeydi sonra kahverengiye döndü ama asla pıhtılı bir şekilde gelmedi şimdi ise yine pembe oldu geçmedi progestan kullanıyorum kanamam hala kesilmedi başına böyle gelen varmı varsa da ne yapmalıyım
Doktora gittim düşük tehliken var çok yüksek dediDoktora gideydin cnm keşke ya
Uuu bolca uzan dinlen cnm kısmet herşey strest yapmaDoktora gittim düşük tehliken var çok yüksek dedi
Sen sürekli kontrole git canım doğuma kadar kanaması olan var. Benim 15.haftaya kadar olmuştu5 haftalık gebeyim ve kanamam oldu ilk pembeydi sonra kahverengiye döndü ama asla pıhtılı bir şekilde gelmedi şimdi ise yine pembe oldu geçmedi progestan kullanıyorum kanamam hala kesilmedi başına böyle gelen varmı varsa da ne yapmalıyım
Öyle yapicam pazartesi gitmiştim cumartesi bidaha gidicemSen sürekli kontrole git canım doğuma kadar kanaması olan var. Benim 15.haftaya kadar olmuştu
Yok strest yapmiyom uzanıyorum hiç birşey yapmıyorumUuu bolca uzan dinlen cnm kısmet herşey strest yapma
Sizin neden oluyor? Plasenta asagida mi? Cok gecmis olsun.Popo altına yastık koyun uzanırken. Benim 6 haftadır kanama ve lekelenmem var sadece yatıyorum. Geçmiş olsun
Plasenta da yukarıda ama sebepsiz kanama alanım var epey küçüldü inşallah atlatırız. TeşekkürlerSizin neden oluyor? Plasenta asagida mi? Cok gecmis olsun.