• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama!

Aklikarisikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
39
13
18
34
Merhabalar.
Yıllardır bende fissur ve hemaroid rahatsızlığı var.3 4 ayda bir zorlandigimda kanama oluyor.taki 4 gün öncesine kadar.lavaboya çıktığımda biraz zorlandım açıkçası.pecetyle sildiğimde kan geldi.sonra bir kaç kere daha girdim lavaboya gelmedi pek .afedersiniz peçeteye içeri doğru baktigimda yine nokta nokta kan geldi
Sonrada geçti.yanma oldu.ama her tuvalete zorlandığında olmuyor.acikcasi korktum baya.sali doktora gidecem kolonoskopide isticem.var mi bu durumu yaşayan aceba

Bende öğrenciyken olmuştu bir keresinde, pek üzerinde durmadım sonra kendi kendine geçti. Kabız olmuştum, gayet normal gelmişti. Arkadaşımın baya oluk oluk geldi kanaması bağırsaklarında yara çıktı. Nokta noktaysa zedelenmiştir bence, geçer.

Benimde aynı 2 kere kanama olmuştu kardeşim baktı yara var dedi disardaydi sanırım resmen ayıptır söylemesi yaparken cam çıkıyor içimden ve kanayacagini ozaman anlıyorum ben zaten . Bugün yine kanadı peceteye geldi 2 gündür kabizdom zaten bugün yine ikondom kanandi hemen psikolojim mafoldu 😭😭😭

Merhabalar.
Yıllardır bende fissur ve hemaroid rahatsızlığı var.3 4 ayda bir zorlandigimda kanama oluyor.taki 4 gün öncesine kadar.lavaboya çıktığımda biraz zorlandım açıkçası.pecetyle sildiğimde kan geldi.sonra bir kaç kere daha girdim lavaboya gelmedi pek .afedersiniz peçeteye içeri doğru baktigimda yine nokta nokta kan geldi
Sonrada geçti.yanma oldu.ama her tuvalete zorlandığında olmuyor.acikcasi korktum baya.sali doktora gidecem kolonoskopide isticem.var mi bu durumu yaşayan aceba
Doktora gittiniz mi acaba ne dedi Dr yada tekrardan kanamaniz oldu mu

Back