• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama

Buse ceren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
10
1
1
26
Öncelikle iyi aksamlar herkese,sizlere aklima takilan birsey hakkinda danismak istiyorum fikirleriniz benim icin onemli:) soyle baslamak istiyorum, cinsel birlikteligim oldu ve 21. Saatte ertes 72 hapini aldim kullanim talimatinda gebeligin %84 unu onledigi yaziyor ve uzmanlar hamilelikte kesinlikle adet gorulmeyecegini soyluyorlar (ki buna ragmen baya bildiginiz regl oldugunu soyleyen bu tarz sitelerde birsuru kadin var) iliskiden 6 gun sonra ben yerlesme kanamasi denilen kanama gibi kanama yasadim ve bu kanama bitmeden 5.gunde regl oldum fakat ped oyle dolu dolu degil ve kan kirmizi degil koyu renkli ya da acik pembe olarak geliyor sancilarim az var ayrica mide bulantisi kusma sislik gibi durumlar da yasiyorum bu durumda hamile olabilirmiyim beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

Son düzenleme:
Bu durumda kimse size evet hamilesiniz diyemez. Test alın kan verin.
Evet kesin bisey demek istemedim aslinda :) bu tip durumlari yasayip daha sonra hamile olan var mi acaba merak ediyorum kanama bitince idrar testi var onu yapicam emin olmazsam kan testi yaptirmayi dusunuyorum

Haptan dolayı kanamaniz olduğunu dusunuyorum. Hap kullandiginiz için hamile olduğunuzu zannetmiyorum.

Psikolojik etkilerdir ilk günden belirti olmaz yüksek ihtimalle değilsin ilaç kullanmışsın tabi hangi dönemde ilişkiniz oldu vs oda önemli

Haptan dolayı kanamaniz olduğunu dusunuyorum. Hap kullandiginiz için hamile olduğunuzu zannetmiyorum.
Hapi kullandigima pisman oldum resmen haptan dolayi kanama diyorsunuz ya umarim sadece yan etkisidie ve hap ise yaramamistir 😞 pisman olacagimi bilseydim almazdim ama elden bisey gelmiyor ayrica suan regl kani gibi degil de koyu renkli kanamam var cokta yok %16'lik kisma bende girerim insAllah yaa

Psikolojik etkilerdir ilk günden belirti olmaz yüksek ihtimalle değilsin ilaç kullanmışsın tabi hangi dönemde ilişkiniz oldu vs oda önemli
Ya adet donemim duzensiz benim duzenli adet goren bir kadin 28 gun olarak tam ortasi yani 14. Gunde yumurtlama gunu olarak soyluyorlar uzmanlar benimde duzenli olsaydi 14. Gunde cinsel birliktelik olmustu tam o gune denk geliyordu.s

Hapi kullandigima pisman oldum resmen haptan dolayi kanama diyorsunuz ya umarim sadece yan etkisidie ve hap ise yaramamistir 😞 pisman olacagimi bilseydim almazdim ama elden bisey gelmiyor ayrica suan regl kani gibi degil de koyu renkli kanamam var cokta yok %16'lik kisma bende girerim insAllah yaa
Siz hamile olmak mı istiyorsunuz ? Ee neden hap kullandiniz ki o zaman ?

Korkma birşey olmaz bekle biraz sonra idrar testi yap negatif çıkarsa ilaç işe yaramıştır. Pozitif çıkarsada o zaman düşünürsün ya doğurur ya kürtaj olursun. Velhasıl buda ders olur dikkat edersiniz :anne:

Korkma birşey olmaz bekle biraz sonra idrar testi yap negatif çıkarsa ilaç işe yaramıştır. Pozitif çıkarsada o zaman düşünürsün ya doğurur ya kürtaj olursun. Velhasıl buda ders olur dikkat edersiniz :anne:
Kurtaj olmam Allahim nasip etmesin kurtaji bana hayatim boyunca cunku her ne olursa olsun rahime tutunan bir insan adayi sonucta onun vebali cok agir gelir

Back