- 31 Mayıs 2017
- 104
- 36
- 98
- Konu Sahibi gulhann9494
-
Teşekkür ederim yardımın için. :)Adetine 2 hafta kala geldiyse yumurtlama kanamasıdır canım
Canım umutlandırmak istemem ama gebelik belirtisi hepsi. Allah hayırlısını versin sonucu yaz lütfen:) inşallah meleğin seninledirArkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo bacaklarımda hafif ağrı var adetime de 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?
İnş ama sanmıyorum artk umutlanmıyorum bişey yoktur yineCanım umutlandırmak istemem ama gebelik belirtisi hepsi. Allah hayırlısını versin sonucu yaz lütfen:) inşallah meleğin seninledir
Yaa tüh kaçırdık o günüYumurtan çatlamış büyük ihtimalle canım. Bence bugünü de değerlendirin. Ben o kanamayı gördüğüm gün hamile kaldigimi dusunuyorum :)
O kanamadan önce ilişkiye girmiştik sonra oldu olan korktum sonra grmedikYumurtan çatlamış büyük ihtimalle canım. Bence bugünü de değerlendirin. Ben o kanamayı gördüğüm gün hamile kaldigimi dusunuyorum :)
Yaa tüh kaçırdık o günü
Inşallah:)Olsun gene de tutmuş olabilir. Hatta kız bebek yontemiymis yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişki olması :) benim aynı gün oldu ve erkek
Hadi hayırlı haberlerini aliriz inşallah
İnş teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)Olsun gene de tutmuş olabilir. Hatta kız bebek yontemiymis yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişki olması :) benim aynı gün oldu ve erkek
Hadi hayırlı haberlerini aliriz inşallah
O kanamadan önce ilişkiye girmiştik sonra oldu olan korktum sonra grmedik
Yumurtam çatladı diyelim bi kaç gündür kasık bel karın ağrısı devam eder mi böyleBen de ilk aylarda o kanamayı görünce erken mi adet olacağım acaba ya da bir sorun mu var diye ilişkiden uzak duruyordum daha sonra doktor yumurtlama günleri kanama olabileceğini söyledi. Yani aksine o günler ilişki olması bebek ihtimalini arttırıyor.
Yumurtam çatladı diyelim bi kaç gündür kasık bel karın ağrısı devam eder mi böyle
Sizin bel ve kasık ağrınız oldumuValla hamile olma ihtimalin yüksek canim. Belirtiler benziyor..
Sizin bel ve kasık ağrınız oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?