Kanama??

gulhann9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
104
36
98
Arkadaşlar ilişkiden 2 gün sonra az miktarda taze pembemsi kan geldi. Sizce neden yerleşme desem erken.. gebelik istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Adetime 2 hafta var. Açıkçası öyle bir ihtimal pek güçlü değil. Rahim ağzında yara enfeksiyon vs gibi bir durum da yok gibi görünüyor ( bilemedim..

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo bacaklarımda hafif ağrı var adetime de 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?

Canım umutlandırmak istemem ama gebelik belirtisi hepsi. Allah hayırlısını versin sonucu yaz lütfen:) inşallah meleğin seninledir

Yumurtan çatlamış büyük ihtimalle canım. Bence bugünü de değerlendirin. Ben o kanamayı gördüğüm gün hamile kaldigimi dusunuyorum :)

O kanamadan önce ilişkiye girmiştik sonra oldu olan korktum sonra grmedik

Ben de ilk aylarda o kanamayı görünce erken mi adet olacağım acaba ya da bir sorun mu var diye ilişkiden uzak duruyordum daha sonra doktor yumurtlama günleri kanama olabileceğini söyledi. Yani aksine o günler ilişki olması bebek ihtimalini arttırıyor.

Yumurtam çatladı diyelim bi kaç gündür kasık bel karın ağrısı devam eder mi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…