Bacaklarımdan akıyor neredeyse istemsiz tedirgin olmaya başladım.Kadındoğuma gidip normal demişse korkmayın
Spiralden olabiliyormuş bazen kanama ama bana biraz fazla geldi o yüzden siz kızlara danışayım dedim.Ben spiral kullanmiyorum ama merak ettim spiralden kaynaklanabilir mi ki boyle bisi ki?
Doktor ne sebeple "normal" dedi? Neye bagladi?
Malesef durum bu ben de ne oldugunu anlamaya çalışıyorum.Bacaklarınızdan mı akıo ilginçmiş
Kist falan olabilir baska bir dr a gorunun bence
Başka bir doktora daha görünün bence. Dış gebelik olabilir, spiralden olabilir, hormonlardan vs. ihmal etmeyin.
bana da normal görünmedi bulunduğunuz il de büyük bir dogum hast varsa aciline basvurun onlar ilgileneceklerdir
baska bır doktora daha gorunun bence
spıralden olabılır kımısınde boyle yapabılıyormus ben olsam baska bır doktora daha gorunurdum
Sprailden dır kesin bazen oluyor böyle şeyler bence sprailı çıkarın rahminiz dinlensin
Çok teşekkür ederim kızlar yarın tekrar doktora gidip spirali çıkarttırmaya karar verdim dediğiniz gibi dinlensin rahmim. Icimi ferahlattiniz yine de saolun. Hepinize iyi geceler.bence baska dktra gıt canım ama korkma bazen olur oyle spral de cok kanama yapıyr bazılarında
İnsaf ama korkuttu beni ne kadar hic mi vicdan yok.gecmis olsun bende hic güvenemiyorum özel hastanelere etrafdan duyduğum kadariyla para icin herseyi yapiyorlar
İnsaf ama korkuttu beni ne kadar hic mi vicdan yok.
İnanamıyorum ya konu irdelense daha neler okurduk kim bilir. Devlet hastanelerinde işler bu kadar ağır yürümese keşke mecbur kalıyoruz özellere gitmeye işte.gecenlerde özel hastanede bi bebegi sirf küvezde kalsin diye 10 gun yatirmislar dogru dürüst beslememisler bebek devlet hastanesine gecince iyilesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?