Kanama

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.574
773
İyi geceler hanımlar ikindi üzeri kanamam başladı doktora gittim alttan muayene etti, bir sey gözükmüyor dedi tahlilde yaptırdık normal dedi. Adetim bir hafta önce bitti ama su an adetli gibi kanamam var bunun neresi normal Allah aşkına bu kanama neden olur bu kadar? Spiralde var bu arada ama senelerdir hic boyle bir sey yasamamistim sizin bir fikriniz var mi ?

Ben spiral kullanmiyorum ama merak ettim spiralden kaynaklanabilir mi boyle bisi ki?
Doktor ne sebeple "normal" dedi? Neye bagladi?

Ben spiral kullanmiyorum ama merak ettim spiralden kaynaklanabilir mi ki boyle bisi ki?
Doktor ne sebeple "normal" dedi? Neye bagladi?
Spiralden olabiliyormuş bazen kanama ama bana biraz fazla geldi o yüzden siz kızlara danışayım dedim.

Başka bir doktora daha görünün bence. Dış gebelik olabilir, spiralden olabilir, hormonlardan vs. ihmal etmeyin.

bana da normal görünmedi bulunduğunuz il de büyük bir dogum hast varsa aciline basvurun onlar ilgileneceklerdir

baska bır doktora daha gorunun bence
spıralden olabılır kımısınde boyle yapabılıyormus ben olsam baska bır doktora daha gorunurdum

bence baska dktra gıt canım ama korkma bazen olur oyle spral de cok kanama yapıyr bazılarında

Kist falan olabilir baska bir dr a gorunun bence

Başka bir doktora daha görünün bence. Dış gebelik olabilir, spiralden olabilir, hormonlardan vs. ihmal etmeyin.

bana da normal görünmedi bulunduğunuz il de büyük bir dogum hast varsa aciline basvurun onlar ilgileneceklerdir

baska bır doktora daha gorunun bence
spıralden olabılır kımısınde boyle yapabılıyormus ben olsam baska bır doktora daha gorunurdum

Sprailden dır kesin bazen oluyor böyle şeyler bence sprailı çıkarın rahminiz dinlensin

bence baska dktra gıt canım ama korkma bazen olur oyle spral de cok kanama yapıyr bazılarında
Çok teşekkür ederim kızlar yarın tekrar doktora gidip spirali çıkarttırmaya karar verdim dediğiniz gibi dinlensin rahmim. Icimi ferahlattiniz yine de saolun. Hepinize iyi geceler.

Bilgilendirme yapayım kızlar, dün özel hastanede spirali çıkartmak için 1000 tl istediler ipi gözükmüyor özel bir aletle almamız gerekiyor ve dayanamazsan anestezi uygulanacak diye. Korktuğum için çıkmıştık iyi ki çıkmışız. Doçent bir tanıdığımıza gittik bugün masaya yatmamla kalkmam bir oldu 30 sn bile sürmedi spiralin çıkması. Kanamam hala devam ediyor ama kızlar bu özel hastanelere hiç güvenim kalmadı bilginiz olsun sizinde.

gecmis olsun bende hic güvenemiyorum özel hastanelere etrafdan duyduğum kadariyla para icin herseyi yapiyorlar

İnsaf ama korkuttu beni ne kadar hic mi vicdan yok.

valla yillar önce ilac mümessili arkadastan bizim verdigimiz ilaclari hastalara versinler diye araba yazlik para bile veriyoruz diye duyunca artik dr lara güvenmemeye basladim hele ki özellerde yok yere ameliyat bile yapiliyor bu insanlar vicdan dan baya uzak

gecenlerde özel hastanede bi bebegi sirf küvezde kalsin diye 10 gun yatirmislar dogru dürüst beslememisler bebek devlet hastanesine gecince iyilesti

gecenlerde özel hastanede bi bebegi sirf küvezde kalsin diye 10 gun yatirmislar dogru dürüst beslememisler bebek devlet hastanesine gecince iyilesti
İnanamıyorum ya konu irdelense daha neler okurduk kim bilir. Devlet hastanelerinde işler bu kadar ağır yürümese keşke mecbur kalıyoruz özellere gitmeye işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…