Kanama ve progestan...

ozoroski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
489
520
35
Arkadaslar 10. Haftama girdim bugun biraz kanamam oldu hemen doktoruma gittim.Kendisi yoktu baska bir doktor muayene etti.Kalp atislarini dinletti bana.Buyumeye bagli olabilir sen yinede dikkat et esinle iliskiyi kes dinlen ve progestan al aksamlari dedi.Vajinadan alicakmisim boyle bir kanama yasayan bu ilaci kullanan varmi simdiden tesekkur ederim..

Bende de oldu bu durum canım. Ben vajinadan değil de ağızdan kullandım ama vajinadan daha etkili. İlk üç ayın dolana kadar kullanıp devamlı dinlenmen gerek. Ben sadece tuvalete gitmek için kalkıyordum. Hep yatıp dinlendim. Böyle yaparsan hiç sorun olmaz. Yalnız aaa birkaç gündür kanama olmadı deyip ayaklanmaya kalkma hemen kanama tekrar geliyor. Üç ayın dolsun. Zaten az bir zaman kalmış dolmasına. Geçmiş oksun.

Lütfen yardım edin 6 haftalık hamileyim kahverengi akintim olmuş ve iç çamaşırım lekelenmis düşük belirtisimi

Kizlar kahverengi lekeniz pembe ya da kırmızıya donüşmedikce çok fazla endişeye kapılmayın. Benim gebeligimi 8.haftasina kadr kahverengi lekelerim oldu. Pregestani gunde iki defa agizdan aldim suan sarı akıntım var. Kahverengi geçti şükür.

Sürekli uzandım agir iş yapmamaya çalıştım. Siz de dikkat edin. Özellikle eğilip dogrulacak şeyler yapmayın. Ilacinizi da ihmal etmeyin

Kahverengi gelmiyor artık diye sakın hapı ve dinlenmeyi bırakmayın. 3 ay dolana kadar dikkat edin kızlar. Dediğimi yaparsanız hiç sorun olmaz. Endişe etmeyin. Çok yaygın görülüyor bu durum. Hatta bazıları üstüne görme sanıyor.

Benim de oldu 2 gebeliğimdede kullandım bi sorun olmadı ilkinde 1 ay kullandım 2. De 1 hafta sonra kesti dr çünkü içeride kanama yoktu

Hamile oldugumu ogrendigim gunden,dogum yaptigim haftaya kadar igne ve ilac seklinde kulla dim hic ara vermeden bi sorun olmadi

B
Merhaba gittigimde kendi doktorum yoktu aksamlari bi tane vajinadan vermisti..bugun dojtorumla gorustum sabah aksam agizdan alicaksin dedi.denildigi gibi bulanti sersemlik falan yapiyormu ?

benimde oldu 12 haftalıkken sebebi daha sonra büyük ultrasona girdiğimde çıktı aşağı yerleşimli plasenta kaynaklı olmuş kanamam...bu durum da sonradan düzelebiliyor düzelmezse sezeryan doğum yaptırıyorlar. çalışıyorsan işteyken ağızdan, evdeyken vaginal alman gerek progestanı. ağızdan aldığında bulantı veya sersemlik verebilir ama direnmen lazım yoksa akıp gidiyor alttan koyup uzanmayınca. üzülme geçiyor çoğumuzun geçti en azından. geçmiş olsun canım.

B

Merhaba gittigimde kendi doktorum yoktu aksamlari bi tane vajinadan vermisti..bugun dojtorumla gorustum sabah aksam agizdan alicaksin dedi.denildigi gibi bulanti sersemlik falan yapiyormu ?
Bulantıyi bilmiyorum benim hep var bulantim ondan olduğunu sanmıyorum da Baş dönmesi ve uyku yapıyor kesinlikle... akşam yatarken al. Gündüz de evdeyken al. içtikten bir iki saat sonra etkisini gösteriyor bende. Istesem de istemesem de küt diye uyuyorum. Normalde uykuya zor geçerim ama bu ilac hemen uyutuyor beni.

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…