Merhaba gittigimde kendi doktorum yoktu aksamlari bi tane vajinadan vermisti..bugun dojtorumla gorustum sabah aksam agizdan alicaksin dedi.denildigi gibi bulanti sersemlik falan yapiyormu ?Kizlar kahverengi lekeniz pembe ya da kırmızıya donüşmedikce çok fazla endişeye kapılmayın. Benim gebeligimi 8.haftasina kadr kahverengi lekelerim oldu. Pregestani gunde iki defa agizdan aldim suan sarı akıntım var. Kahverengi geçti şükür.
Sürekli uzandım agir iş yapmamaya çalıştım. Siz de dikkat edin. Özellikle eğilip dogrulacak şeyler yapmayın. Ilacinizi da ihmal etmeyin
Bulantıyi bilmiyorum benim hep var bulantim ondan olduğunu sanmıyorum da Baş dönmesi ve uyku yapıyor kesinlikle... akşam yatarken al. Gündüz de evdeyken al. içtikten bir iki saat sonra etkisini gösteriyor bende. Istesem de istemesem de küt diye uyuyorum. Normalde uykuya zor geçerim ama bu ilac hemen uyutuyor beni.B
Merhaba gittigimde kendi doktorum yoktu aksamlari bi tane vajinadan vermisti..bugun dojtorumla gorustum sabah aksam agizdan alicaksin dedi.denildigi gibi bulanti sersemlik falan yapiyormu ?