canim ben 17 haftalikken surekli kahve rengi akintim oluyordu ne oldugunu bilmedgm icin onemsemedim nasil ilsa kan degl dedim bi sabah kalktm bi baktm pembemsi kanamam olmus hemen acile kostum . Dktr ultrasnda bakti dusuk tehliken var hemen yatis yapman lazm dedi 1 bucuk hafta hastanede yattim gunde 3 ltre serum sabah aksam igne ilaclar derken 5 gun snra gecti ciktm cok sukur ama ilaclari kullanmaya devam ettm ve atlattim ogun bugundur ne kan var ne leke cok sukur uzulme bol bol yat ilacini kullan duzelirsin inskizlar suan 6+2 hamileyim .. 5+0 hafta oldugumuzdan beri kanamam oldu yerini lekelnmeye brakti bir kac gun önce yine hafif kanamam oldu durdu ve 2 gundur kanamam ve akintim yok ama bugun yine basladi kahverengi lekelenmem .. bazen kasik agrilarimda oluyo .. bebegime brsy olcak diye cok korkuyorumm.. suan raporluyum ve yatiyorum sürekli ... bnm gibi lekelenme yasayip atlatan var mibeni birazda olsa tek rahatlatan 5+5 de kalp atisini görmem oldu...
Progestan kullaniyormusun ?senin adina cok sevindm cnm ... biraz bi ayaga kalkiym hemen kanamam basliyo az önce yine kanadi .. depresyona gircem yakinda
Progestan kullaniyormusun ?senin adina cok sevindm cnm ... biraz bi ayaga kalkiym hemen kanamam basliyo az önce yine kanadi .. depresyona gircem yakinda
Progestan kullaniyormusun ?
valla ignenin lafi bile gecmedi doktorumu degistirmeyi dusunuyorumm ... bende raporluyum bu kanamalari atlatmadan ise gitmicem ... yatiyorum sürekli esim kardeslerim yardimci oluyor banada insallah gecer bende senin gibi kucagima alabilirim
ilk hamileliğimde nerdeyse bir ay kanamam oldu. ilk zamanlar her ayağa kalktığımda ikinci haftadan sonra yorulduğumda ama her gün kanama oldu. sonra 15. haftada bir kere kanama oldu. çok şükür oğlum şimdi 10 yaşında. kalp atışını da duymuşsun, rahat ol, dinlen.kizlar suan 6+2 hamileyim .. 5+0 hafta oldugumuzdan beri kanamam oldu yerini lekelnmeye brakti bir kac gun önce yine hafif kanamam oldu durdu ve 2 gundur kanamam ve akintim yok ama bugun yine basladi kahverengi lekelenmem .. bazen kasik agrilarimda oluyo .. bebegime brsy olcak diye cok korkuyorumm.. suan raporluyum ve yatiyorum sürekli ... bnm gibi lekelenme yasayip atlatan var mibeni birazda olsa tek rahatlatan 5+5 de kalp atisini görmem oldu...
canım bazı doktorlara senin söylemen gerekiyor..ilgilenmiyorlar..iğne varmış de o zaten yazar
ilk hamileliğimde nerdeyse bir ay kanamam oldu. ilk zamanlar her ayağa kalktığımda ikinci haftadan sonra yorulduğumda ama her gün kanama oldu. sonra 15. haftada bir kere kanama oldu. çok şükür oğlum şimdi 10 yaşında. kalp atışını da duymuşsun, rahat ol, dinlen.
mutlaka değiştir. kanama varken ayağa bile kalkmamak gerekiyor. inşallah sekiz ay sonra sen de bebeğini öpersin.evet cnm ayaga bi kalkiym bendede basliyo yavas yavas kanamalar o yuzden kalkmiyorum .. en son gittgm doktor bide calisabilrsin demisti sorun görmuyormus !! doktorumu degstrcem canm ... oglusuna öpücük buradan
mutlaka değiştir. kanama varken ayağa bile kalkmamak gerekiyor. inşallah sekiz ay sonra sen de bebeğini öpersin.