Merhaba ben de dış gebelik geçirmiştim bu şekilde beta artmaya devam ediyor siz de takipte kalın ihmal etmeyinMerhaba hanımlar 12 gün önce kanamam oldu adet oldum sandım 6 gün yoğun bir şekilde sürdü 6 . Günden itirberen azaldı fakat tam bitmedi 8. Günde beta değerime baktırdım acaba kimyasal gebelik geçiryor muyum diye 143 çıktı ertesi gün tekrar baktırdım 204 çıktı 3 gün sonra bugün baktırdım yani 425 çıktı doktorum net bir şey söylemiyor sadece dış gebelik olabilir dedi pazar günü tekrar kan vermemi istedi böyle başına gelen var mı acaba karnımdan muaye etti henüz bir şey göremiyor zaten
Umarım dış gebelik değildirMerhaba ben de dış gebelik geçirmiştim bu şekilde beta artmaya devam ediyor siz de takipte kalın ihmal etmeyin
Normal gebelik de olabilir bu arada kese beta 1200 olduğunda filan görünüyor
Öyle ise bile korkmayın erken farkedilmesi önemli sadeceUmarım dış gebelik değildirgeçmiş olsun sizede
Maalesef benim yoğundu şuan değil ama devam ediyorBen de 1 hafta yerleşme kanaması yaşadım ama yoğun bir kanama değildi. Dış gebelik olmadığı kesinleşince 1 hafta falan ara verdim kan vermeye.
Bundan 1 ay öncesi kimyasal gebelik yaşadım ikinci kez böyle bir şey olursaÖyle ise bile korkmayın erken farkedilmesi önemli sadece
Geçmiş olsun, ağrı falan hissederseniz hemen gidin hastaneye.Maalesef benim yoğundu şuan değil ama devam ediyor
Her şeyin hayırlısı bakalım dış gebelikte kürtaj ile mi sonlanıyorBundan 1 ay öncesi kimyasal gebelik yaşadım ikinci kez böyle bir şey olursa
Şiddetli ağrım yok hafif bir şekilde doktora söyledim bir şey demediGeçmiş olsun, ağrı falan hissederseniz hemen gidin hastaneye.
Ben kürtaj olmuştum değer düşmeye başlamıştı düşmezse iğne yapıyolar metotreksatHer şeyin hayırlısı bakalım dış gebelikte kürtaj ile mi sonlanıyor
Benim ilk hamileliğimde adet olur gibi kanamam olmustu sonrasında hemen hemen 1 ay lekelenme şeklinde devam etti şuan keseyi görmediği için net bişey dememiş doktorunuz neden dış gebelik ihtimalini düşünmüş hemen anlayamadımMerhaba hanımlar 12 gün önce kanamam oldu adet oldum sandım 6 gün yoğun bir şekilde sürdü 6 . Günden itirberen azaldı fakat tam bitmedi 8. Günde beta değerime baktırdım acaba kimyasal gebelik geçiryor muyum diye 143 çıktı ertesi gün tekrar baktırdım 204 çıktı 3 gün sonra bugün baktırdım yani 425 çıktı doktorum net bir şey söylemiyor sadece dış gebelik olabilir dedi pazar günü tekrar kan vermemi istedi böyle başına gelen var mı acaba karnımdan muaye etti henüz bir şey göremiyor zaten
İlaç veya ameliyat ile. Küretajı da bazen patoloji amaçlı alıyorlar.Her şeyin hayırlısı bakalım dış gebelikte kürtaj ile mi sonlanıyor
Dış gebeliktede bu şekilde kanama oluyor çünküBenim ilk hamileliğimde adet olur gibi kanamam olmustu sonrasında hemen hemen 1 ay lekelenme şeklinde devam etti şuan keseyi görmediği için net bişey dememiş doktorunuz neden dış gebelik ihtimalini düşünmüş hemen anlayamadım
Kanamasan dolayı yorum yaptiBenim ilk hamileliğimde adet olur gibi kanamam olmustu sonrasında hemen hemen 1 ay lekelenme şeklinde devam etti şuan keseyi görmediği için net bişey dememiş doktorunuz neden dış gebelik ihtimalini düşünmüş hemen anlayamadım
Teşekkür ederimİlaç veya ameliyat ile. Küretajı da bazen patoloji amaçlı alıyorlar.
Her dış gebelikte kanama olmuyor ultrasonda anlayabilir en çok daha beta belli bi değere gelmemişken korkutması bana saçma geldiDış gebeliktede bu şekilde kanama oluyor çünkü
Umarım öyle değildirHer dış gebelikte kanama olmuyor ultrasonda anlayabilir en çok daha beta belli bi değere gelmemişken korkutması bana saçma geldi
Korkuyorum ciddenUmarım öyle değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?