S
sebele
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sebele
uzun zamandr yazamıyordum kanamam oldu.ikiz gebelik var.şu an kesildi şükür.sormak istediğim kanama sonrası kahverengi lekeniz oldu mu. bu normal mi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim çok geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin ...sağlıcakla tamamla yolunu
cnm benim 16 haftamda şakır şakır kanamam oldu herşeyin bittiğini düşüneceğim kadar
3 gün yattım hastanede ve 1 paket orkit bitmiştir....
sonra evde yattım .....kanamam kesilmişti ama progetan atıyordum düşük riski için o ara tam birbuçuk ay lekelerim devam etti...artı o bir ay içinde birkez daha lekeden fazla kanamam oldu
ama rabbime çok şükür kuzularım benle .....inancın yüksek olsun ,bozma morelini ben üzülünce daha çok lekem geliyordu takip ettim....
canım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın,meleklerini sana bağıilasın inşallah.soruna cevap yazamıyorum.yaşamadım çünkü.ama ikiz hamileliğinde kanama yaşanıyor galiba.bende ikiz hamileliği yaşadım.bendede kanama oldu ama bebeğin kesesinin üst tarafında vardı.ama akıntı şeklinde olmuyordu içerde oluyordu.birkaç hafta sonra kendiliğinden geçmişti.rabbim sanada şifa versin.
cnm benim çok geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin ...sağlıcakla tamamla yolunu
cnm benim 16 haftamda şakır şakır kanamam oldu herşeyin bittiğini düşüneceğim kadar
3 gün yattım hastanede ve 1 paket orkit bitmiştir....
sonra evde yattım .....kanamam kesilmişti ama progetan atıyordum düşük riski için o ara tam birbuçuk ay lekelerim devam etti...artı o bir ay içinde birkez daha lekeden fazla kanamam oldu
ama rabbime çok şükür kuzularım benle .....inancın yüksek olsun ,bozma morelini ben üzülünce daha çok lekem geliyordu takip ettim....
merhabalar sebele...bende 16 haftalık ikizlerime hamileyim.ilki 6. haftada ikincisi 10. haftada iki kez kanama geçirdim.ikincisi çok şiddetliydi sabah kanamayla uyandım ve lavaboda bayıldım. 2-3 gün kırmızı taze kan şeklinde devam etti sonra kahverengi lekelenme şeklinde 1 hafta daha sürdü ve geçti. bebeklerin iyiyse korkma. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. bu arada benim kanamanın yeride tespit edilemedi.
merhabalar sebele...bende 16 haftalık ikizlerime hamileyim.ilki 6. haftada ikincisi 10. haftada iki kez kanama geçirdim.ikincisi çok şiddetliydi sabah kanamayla uyandım ve lavaboda bayıldım. 2-3 gün kırmızı taze kan şeklinde devam etti sonra kahverengi lekelenme şeklinde 1 hafta daha sürdü ve geçti. bebeklerin iyiyse korkma. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. bu arada benim kanamanın yeride tespit edilemedi.
benimde hamileliğimin 15 ile 20 hafta arası kanamayla geçti kanama sonrası lekelenme mutlaka oluyor lekelenmeye döndüyse korkma kanamanın bittiğini gösterir demişlerdi bana hakikaten bikaçgün lekelenmeden sonra kanama olmadı ben ozaman progestan kapsül kullanıyordum çok iyi geliyordu erken doğum önleyen iğneleri ilaçları 30. haftadan sonra veriyorlar genelde çok büyük sorun olmazsa dilerim sorun olmaz normal ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin canım
bu arada benim doktorum 12. haftada servikal yetmezlik açısından servikal kanal ölçümüme baktı. herşey gayet normal dedi...şu an sadece 2 haftalık aralarla rutin kontrollerime gidiyorum. önümüzdeki hafta 3lü tarama testi yapılacak. bana ikiz oldukları için ikili taramada yapılmadı.
canım erken doğumu önlemek için ilaçlar daha sonraki zamanlarda veriliyor. tıbben 20.ci haftadan sonrakiler erken doğum öncesi düşük olarak kabul edilir. benim doktorum 12. ci haftada progynexi kesti. şu an sadece elevit, ferplex fol kullanıyorum. ayrıca bende pıhtılaşma boz. olduğu için hergün aspirin alıyorum ve cleaxane diye bir iğne yapıyorum. kanama olmadığı sürece progesteron vermiyolar. sen kaç haftalık gebesin.
uzun zamandr yazamıyordum kanamam oldu.ikiz gebelik var.şu an kesildi şükür.sormak istediğim kanama sonrası kahverengi lekeniz oldu mu. bu normal mi...
hem de ne lekelenme yaşadım, benimde ikiz Allah kucağına almak nasip etsin kaydirigubbakcemile5 endişelenme cici anne adayı ilaçlarını düzenli kullan ve kendine dikkat et benimle aynı haftadasın sanırım her kanama sonrası kahverengi lekelenme olur içerde kalanlar atılır çünkü endişelenme miniklerin gayet iyi hatta ben iki kere kanadım birincisinde çok afedersiniz ama klozet kan gölü olmuştu, miniklerim bomba gibiler
çok normal canım kanama sonrası lekelenme... bende hamileliğim boyunca 3 kere çok yoğun kanama ve ardından lekelenme geçirdim çok şükür kızlarım sağlıkla doğdular...