- 2 Temmuz 2023
- 1.196
- 551
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
Bu durumu yaşayıp da gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu ( 5 6 saat kanama ve sonrasında 3 gün süren kahverengi-siyah lekelenmeler…) 5+3 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor düşük riski diyor sen konuştun mu canımMerhaba, bende kanama yok sadece lekelenme var kahverengi. 5+5 de başladı şuan devam ediyor ama azaldı. Doktorunuzla görüştünüz mu?
Benim lekelenme olduğu ilk gün gittim kese büyümüştü kanama falan yok, birşey demedi sadece lekelenme olduğu için düşük riski var dedi. Bende fitil ve iğneyi azaltmıştı lekelenme olunca arttırdı. İğne vuruldum bugün ama lekelerim azaldı. Ama çok moralimi bozdu düşük riski var dedi sanki tüm belirtilerim hep gittiDoktor düşük riski diyor sen konuştun mu canım
6 ay boyunca belli aralıklarla çok fazla kanamalar yaşayıp hemde ne kanamalar ciğer şeklinde etler düşürmeler afedersiniz ama bişey kesmiş gibi akan k.nlar ama herşeye rağmen kuzusunu kucağına almış bir anneyim . Tüp bebekle hamile kaldım ama 9 ay boyunca asla rahat bir hamilelik geçirmedim ilk düşük tehlikesi daha sonra erken doğum riski var dı hep ama nasibi olan alacak nefesi olan çok şükür geliyor dünyaya Rabbim evladınızı size bağışlasınBu durumu yaşayıp da gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu ( 5 6 saat kanama ve sonrasında 3 gün süren kahverengi-siyah lekelenmeler…) 5+3 haftalık
Biz dinlenelim de gerisi Allahtan. Sağlıklı bir bebekse her şeye rağmen doğacakBenim lekelenme olduğu ilk gün gittim kese büyümüştü kanama falan yok, birşey demedi sadece lekelenme olduğu için düşük riski var dedi. Bende fitil ve iğneyi azaltmıştı lekelenme olunca arttırdı. İğne vuruldum bugün ama lekelerim azaldı. Ama çok moralimi bozdu düşük riski var dedi sanki tüm belirtilerim hep gitti
Ah maşallah allahım bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin inşallah6 ay boyunca belli aralıklarla çok fazla kanamalar yaşayıp hemde ne kanamalar ciğer şeklinde etler düşürmeler afedersiniz ama bişey kesmiş gibi akan k.nlar ama herşeye rağmen kuzusunu kucağına almış bir anneyim . Tüp bebekle hamile kaldım ama 9 ay boyunca asla rahat bir hamilelik geçirmedim ilk düşük tehlikesi daha sonra erken doğum riski var dı hep ama nasibi olan alacak nefesi olan çok şükür geliyor dünyaya Rabbim evladınızı size bağışlasın
Hamileligimi öğrendiğim günden başladı pembe lekelenmeler Dr um tam aksine kanamaya dönmedikce korkma deyip durdu yapılan stres çok etkiliyor ama insanın elinde değil haftalarca sürdü benimki kanamaya döndü düşük riskim vardı sonra kanama kesildi ama o kahverengi lekelenme 14.haftays kadar sürdü hiç geçmedi günlük pedle hatta düşük riski olduğunda ped taktim lütfen kahverengi lekelenme korkutmasın seni yiyecek ekmeği varsa doğuyor haftalarca düşük riski yaşadım bitti derken erken doğum sancıları başladı erken doğum riskim başladı 21.haftada ama şükürler olsun ilaçlarla vs durdurduk 32.haftsya kadar dayandı kuzularım sonra geldiler dünyaya şimdi 2 buçuk yaşındalar Allah'ım sana da isteyen herkese de nasip etsin biz burda tanışıp vapsat grubu kurduk arkadaşlarla 16 kişiydik hemen hemen hepsi lekelenme yaşadı ve hepsi sağ salim kucağına aldı yiyecek ekmeği varsa naparsan yap doğuyor yoksada olacağın önüne geçilmiyo sağ salim gelsin inşallahDoktor düşük riski diyor sen konuştun mu canım
Rabbim kimsenin emeklerini boşa götürmesin inşallah. Hayırlısını sağlıklısını versinAmin sağlıcakla güzel günlerde büyütelim yavrularımızı merak etmeyin çok zor ve kötü geçsede o günler unutuluyor hatta öyleki şimdi 2. Tüp bebek için tekrar tedaviye başlayacağım sanki o kadar stresli zor zamanlar geçirmemişim gibi ama işte evlat sevgisi böyle Rabbim kolaylıkla zahmetsiz bir şekilde nasip etsin inşallah
Ya bende kime sorduysam kahve rengi lekelenmeler normal kanamadan kork diye ama doktorlara alışkanlık olmuş direk düşük riskin var dedi ama lekelenmeyi görünce (resmini çekmiştim) normal ama sen yinede ilaçları arttır dedi. O zaten başta o ilk stresi verdi yani… şimdi cuma gününü iple çekiyoruz hayırlısıyla bi kalp atışını duyalım diyeHamileligimi öğrendiğim günden başladı pembe lekelenmeler Dr um tam aksine kanamaya dönmedikce korkma deyip durdu yapılan stres çok etkiliyor ama insanın elinde değil haftalarca sürdü benimki kanamaya döndü düşük riskim vardı sonra kanama kesildi ama o kahverengi lekelenme 14.haftays kadar sürdü hiç geçmedi günlük pedle hatta düşük riski olduğunda ped taktim lütfen kahverengi lekelenme korkutmasın seni yiyecek ekmeği varsa doğuyor haftalarca düşük riski yaşadım bitti derken erken doğum sancıları başladı erken doğum riskim başladı 21.haftada ama şükürler olsun ilaçlarla vs durdurduk 32.haftsya kadar dayandı kuzularım sonra geldiler dünyaya şimdi 2 buçuk yaşındalar Allah'ım sana da isteyen herkese de nasip etsin biz burda tanışıp vapsat grubu kurduk arkadaşlarla 16 kişiydik hemen hemen hepsi lekelenme yaşadı ve hepsi sağ salim kucağına aldı yiyecek ekmeği varsa naparsan yap doğuyor yoksada olacağın önüne geçilmiyo sağ salim gelsin inşallah
Benim de ilsclari arttırmıştı sonradan kaynamaya dönünce bayağı arttırdı ama sonu güzel oldu yani kese etrafında kanama yokken düşük riskim yokken de kahverengi lekelenme olmuştu stres yapmamaya çalış bitmiyor stresi biliyorum elde değil ama duadan başka bişe gelmiyor eldenYa bende kime sorduysam kahve rengi lekelenmeler normal kanamadan kork diye ama doktorlara alışkanlık olmuş direk düşük riskin var dedi ama lekelenmeyi görünce (resmini çekmiştim) normal ama sen yinede ilaçları arttır dedi. O zaten başta o ilk stresi verdi yani… şimdi cuma gününü iple çekiyoruz hayırlısıyla bi kalp atışını duyalım diye
Gercekten de bitmiyor stresi.. sürekli dua açıp dinliyorum kendim okuyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin ama hayırlısınıBenim de ilsclari arttırmıştı sonradan kaynamaya dönünce bayağı arttırdı ama sonu güzel oldu yani kese etrafında kanama yokken düşük riskim yokken de kahverengi lekelenme olmuştu stres yapmamaya çalış bitmiyor stresi biliyorum elde değil ama duadan başka bişe gelmiyor elden
Sizin bulantılarınız ne zaman başlamıştı?Benim de ilsclari arttırmıştı sonradan kaynamaya dönünce bayağı arttırdı ama sonu güzel oldu yani kese etrafında kanama yokken düşük riskim yokken de kahverengi lekelenme olmuştu stres yapmamaya çalış bitmiyor stresi biliyorum elde değil ama duadan başka bişe gelmiyor elden
6.haftads erken başladı ikiz olduğu için olabilir doğuma kadar bitmedi bulantı kusmaSizin bulantılarınız ne zaman başlamıştı?
sizle aynı durumdayım. Son durumunuz nedir ?Ya bende kime sorduysam kahve rengi lekelenmeler normal kanamadan kork diye ama doktorlara alışkanlık olmuş direk düşük riskin var dedi ama lekelenmeyi görünce (resmini çekmiştim) normal ama sen yinede ilaçları arttır dedi. O zaten başta o ilk stresi verdi yani… şimdi cuma gününü iple çekiyoruz hayırlısıyla bi kalp atışını duyalım diye
Benim lekelenmelerim kesildi canım 3-4 gün surdu. Kalp atışını da duyduk doktor tekrar düşürdü progestanı ama lekelenme olursa tekrar arttır dedi.Merhaba bende
sizle aynı durumdayım. Son durumunuz nedir ?