Kanama oluyor :(

Sevmekcokzor

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
256
166
29
Slm kizlar gecenlerde bir konu acmistim agrim vardi spiralim kaymış olabilirmi diye.. Sonunda gittim doktora aslında cikarttirmak istiyordum ama yerindeymiş ml oynamamış. Doktorum önce alttan muayene etti daha sonra ultrasona soktu spiralimde herhangi bir sorun yokmuş. Sadece rahmimde biraz iltihap bide kızarıklık varmış. 2 tane hap krem ve fitil verdi. Sorunum şu fitili yatarken koyup öyle uyuyorum gece agrim oluyor sabah bir kalkıyorum ilaçla beraber kanamam oluyor. 3 gündür kullanıyorum hergün aynı. Fitili bırakmayı düşünüyorum. Gün içinde kanama yok fitili koyunca başlıyor. Kullanıpta böyle bir sorunla karşılaşan varmı?? Çok korkuyorum.

Bende iltihap icin fitil kullanmıştım ancak bende.spiral falan yok fitil oldugu gibi gece yatarken akiyor. Zaten altima ped takarak yatiyordum
Biocadin mi ismi boyle turuncu turuncu
Yani kan olduguna emin misiniz fitil zaten akıyor yani
Bence birakmayin fitili
Doktorunuza sorun
Derinlere itiyorsunuz ya bence fitille alakali degildir diye düşündüm
Iltihap acik pembe renkli.kanama yapiyor rahim agzi iltihabi doktorum soylemisti

Bende iltihap icin fitil kullanmıştım ancak bende.spiral falan yok fitil oldugu gibi gece yatarken akiyor. Zaten altima ped takarak yatiyordum
Biocadin mi ismi boyle turuncu turuncu
Yani kan olduguna emin misiniz fitil zaten akıyor yani
Bence birakmayin fitili
Doktorunuza sorun
Derinlere itiyorsunuz ya bence fitille alakali degildir diye düşündüm
Iltihap acik pembe renkli.kanama yapiyor rahim agzi iltihabi doktorum soylemisti

Fitil beyaz renkte ilk gün sadece fitilin kalıntıları gelmişti. Sonraki günler dediginiz gibi açık pembe akıntı oldu fitilin kalıntısıyla beraber. Şimdi baya baya adet görüyorum. Korktuğum için fitili bıraktım ama kanamam hala devam ediyor. Kullanıp kullanmamakta kararsizim daha fazla kanama olur diye

Fitil beyaz renkte ilk gün sadece fitilin kalıntıları gelmişti. Sonraki günler dediginiz gibi açık pembe akıntı oldu fitilin kalıntısıyla beraber. Şimdi baya baya adet görüyorum. Korktuğum için fitili bıraktım ama kanamam hala devam ediyor. Kullanıp kullanmamakta kararsizim daha fazla kanama olur diye
Fitili bitirin muhtemelen iltihap söküyordur tamamen temizlesin .

Fitili bitirin muhtemelen iltihap söküyordur tamamen temizlesin .

Doktorum adet olana kadar kullan başlayınca bırak demişti adet günüme daha 15 gün var şimdi kanama başlayınca bıraktım kullanıp kullanmamakta kararsizim adetim yeni bitmişti şimdi tekrar kanama olunca çok halsizim korkuyorum

Sor istersen dr,unada ama bitirmende fayda var bence temizlemesi açısından.

X